Найвідоміша в Україні мама Інна Білоконь готується стати бабусею, але не Вєрка Сердючка її ощасливить

Культову персону зі срібною зіркою на голові Вєрку Сердючку важко уявити без її багаторічної компаньйонки, мами "Інни Адольфівни", яка повною міру заслуговує розділити славу цього дуету.

Через майстерність актриси перевтілюватися в образ мами Сердючки, ті хто бачать її за лаштунками, дивуються, наскільки у житті Інна Білоконь відрізняється від своєї героїні. Ця красива жінка могла б бути дружиною Андрія Данилка, але стала “мамою”.

Чутки та реальність

Чутки про роман між Інною та Андрієм вирують ще з часів, коли номер Сердючки з мамою завоював серця глядачів. Відтоді вони то згасали, то з новою силою спалахували.

І Андрій, і Інна не одноразово дружно відмітали усілякі плітки на цю тему, стверджували, що між ними існує справжня міцна дружба, але, здається, це лише сильніше роздмухувало різного роду інсинуації та додавало трісочок у багаття пліткарів.

Ця дружба між творчими особистостями зав’язалась ще у 80-х роках. Андрію було 16, а Інні 21. Різниця у віці ніколи не була перешкодою у стосунках, а, як бачимо, дала підставу вигадати зв’язок між персонажами.

Дивлячись на їхні спільні фото, на яких вони часто цілуються та не приховують ніжних почуттів один до одного, можна сказати, що між парою дійсно панує любов, але насправді вона — братня.

Інна Білоконь та Андрій Данилко. Скриншот фото з Мережі

До речі, Інна все життя прожила з одним чоловіком у щасливому багаторічному шлюбі.

Чоловік та донька Інни Білоконь. Скриншот фото з Мережі

Зараз Інні (не Адольфівні, а Вікторівні) 55 років і вона готується змінити статус “мама” на статус “бабуся”. Річ не про сценічний образ, а про реалії життя, тому знаменита сценічна дочка-зірка Вєрка Сердючка до цього відношення не має. А от рідна донька Інни Яна, яка торік відгуляла весілля, зараз при надії й збирається ощасливити свою родину народженням дитини.

Всі, хто бачить Інну в житті та на фото в Мережі відмовляються вірити в її справжній вік: чи то так шокує контраст сценічного образу з реальним її виглядом, чи, можливо, і справді сміх продовжує життя.

Інна Білоконь. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.