Ірина Сопонару показалась на “ненудних” кадрах із колегою Тарасом Цимбалюком: “З Рісом яскравіше”

Ірина Сопонару опублікувала нове відео у своєму фотоблозі, де показала кілька кадрів з Тарасом Цимбалюком й підписала, що Instagram — не реальне життя.

Українська акторка та зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару вкотре потішила своїх шанувальників новим контентом. На своїй сторінці у Instagram знаменитість опублікувала коротке відео, на якому представила кілька кадрів з актором театру та кіно Тарасом Цимбалюком.

Нещодавно Ірина Сопонару поділилась роликом, який змонтувала з кількох фотографій, де зображена разом з Тарасом Цимбалюком. На знімках видно спільні моменти акторів і кадри з фотосесій. Публікацію супроводжує пісня Jessi “ZOOM”. Сама ж акторка вирішила підписати відео коротко англійською мовою:

“Інстаграм – не реальне життя”.

Прихильники Ірини засипали нову публікацію вподобайками та залишили теплі коментарі. Також одна з підписниць поцікавилась у акторки, коли можна буде побачити схожу фотосесію з нареченим-британцем знаменитості. На що Ірина відповіла інтригуюче:

“З Рісом є яскравіше”.

Ірина Сопонару показала кадри з Тарасом Цимбалюком
Ірина Сопонару показала кадри з Тарасом Цимбалюком

До слова, нещодавно Ірина Сопонару поділилась тим, якою була реакція її чоловіка на поцілунки з Тарасом Цимбалюком, з яким вона грає закоханих у виставі “Наші Кайдаші”. Тоді вона розповіла, що її наречений підтримує кар’єру в театрі та розуміє, що на сцені актори виконують свою роль. Також вона додала, що все ж радилася з Рісом щодо цього питання.

“Я з ним порадилася, запитала – можна чи не можна. Усе добре”, – зазначила Сопонару.

Ірина Сопонару показала кадри з Тарасом Цимбалюком
Ірина Сопонару показала кадри з Тарасом Цимбалюком

Нагадаємо, що закохана пара Ірина та Ріс почали зустрічатися з 2021 року. З’їхались вони на початку повномасштабного російського вторгнення, згодом поділилися планами відсвяткувати весілля у травні 2024 року. Відомо, що акторка вже познайомилась зі сім’єю свого коханого, і ця зустріч пройшла добре.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.