48-річний Святослав Вакарчук звозив родичку до рідного Мукачева: “Рідко випадає провести цілий день з мамою”

Святослав Вакарчук відчув напад ностальгії за містом, у якому народився, і відбув до Мукачева. Ще й матусю прихопив із собою, щоб Світлана Олександрівна теж пройшлася відомими вуличками.

Святослав Вакарчук зробив селфі разом із мамою під час відвідин Мукачева. Як виглядав тато фронтмену гурту “Океан Ельзи”, ми чудово уявляємо, оскільки Іван Олександрович був певний час міністром освіти і науки. А от 77-річну маму син не поспішав показувати:

“Рідко випадає провести цілий день з мамою. Вже традиційно провели цю весняну суботу в поїздці до рідного Мукачева”.

Музикант поділився світлиною з найріднішою людиною в Інстаграмі, тож підписники отримали можливість порівняти, наскільки схожі мама й син. І ця схожість насправді вражає.

Святослав Вакарчук із мамою у Мукачеву та сам у Львові

Певно, жінка розповіла Святославу чимало цікавого з його 2-місячного життя, адже рівно стільки провів знаменитий чоловік у Мукачеву. Після цього родина переїхала до Львова, тож артист по праву вважає рідним саме обласний центр, де минули дитячі і юнацькі роки.

Народився Вакарчук у Мукачеву на вулиці Духновича, 18. Святослав не сповістив, чи зазирали з мамою цього разу на цю вузеньку вуличку, в яку втиснеться далеко не кожна автівка. А от ми маємо можливість побачити, як виглядав перший будинок знаменитості.

Сусіди згадують, що раніше тут зростав виноград. Та нині лише кам’яна доріжка між будинками, які розташовані дуже близько один від одного. Святослав колись приїжджав до свого будинку й знімав на телефон свою квартиру №3.

У сусідів й досі збереглися дитячі світлини майбутньої зірки, які отримали від бабусі хлопчика. Напевно, коли дітлахи артиста Іванко та Соломійка трішки підростуть, татусь теж привезе малечу сюди, щоб показати, звідки починав своє життя.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.