Яблучко відкотилося від яблуньки далеко: де нині живе і як виглядає рідна сестра Наташі Корольової Руся

Рідні сестри Руся та Наташа Корольова починали співочу кар'єру в Україні у 90-их роках. Мали шалену популярність та згодом роз'їхалися по різних країнах, кардинально змінивши долю.

Ірина Осауленко, яку ми пам’ятаємо за сценічним ім’ям Руся, була шалено популярною на українських теренах кілька десятиліть тому. А потім раптово зникла зі сцени. Цьому передували неприємності в родині.

Як нині виглядає зірка 90-их Руся

Річ у тім, що син Ірини та Костянтина мав ДЦП. Батьки сподівалися, що перебравшись до Канади, зможуть поставити Володю на ноги. Тому за першої ліпшої нагоди емігрували.

На жаль, врятувати хлопчика не вдалося навіть заокеанським медичним світилам. Він прожив усього 11 років. Згорьовану матір вмовили народити ще одну дитинку. В Матвійка виявили аутизм. Хлоп’я потребувало постійного медичного догляду, тому Осауленки в Україну так і не повернулися.

Як нині виглядає зірка 90-их Руся

Коли Руся 2006 року народила дівчинку, родина врешті зітхнула з полегшенням – нарешті здорова дитинка. Її назвали Софійкою. Ірина з Костянтином перебралися жити до Маямі. Туди ж переїхала й мама Русі та Наталки пані Людмила.

Як нині виглядає зірка 90-их Руся

Корольова та її чоловік Тарзан, як відомо, є затятими путіністами. Хоча й не соромляться час від часу літати за океан до такої ненависної країни НАТО, щоб відвідати близьких родичів співачки.

Ті, хто пам’ятають альбоми Русі “Ворожка” чи “Різдвяна ніч”, все ще сподіваються дочекатися повернення артистки на українську сцену. Натомість 55-річна Ірина не збирається продовжувати концертну діяльність.

Як нині виглядає зірка 90-их Руся

Натомість завжди бере участь в акціях на підтримку України. На одній з них можемо бачити Русю з жовто-блакитним прапором у руках. Співачка зазначає, що хоч уже три десятиліття мешкає в Америці, не перестає думати про Україну і в неї серце кров’ю обливається від сумних новин з батьківщини.

Популярне

Схожі статті

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.