Спростував усі чутки: Потап “повстав із мертвих” і показався з Настею Каменських та ще двома дівчатами

Потап порадував аудиторію новим фото з Каменських. У своєму пості репер з іронією пригадав розмови про свою смерть та спростував чутки щодо розлучення з дружиною.

Шоумен Потап опублікував фотографію з Настею Каменських, і з іронічним настроєм пожартував щодо недавньої інформації про свою смерть та чуток про можливі складнощі в стосунках з дружиною.

У своєму фотоблозі в Instagram відомий репер опублікував новий пост, де представив публіці знімок, на якому зображена його кохана Настя Каменських, сам артист і ще дві красуні. У цьому пості знаменитість вирішив пожартувати, підписавши, що після смерті “воскреслий Потап” зустрів колишню дружину, яка зустрічається з іншим чоловіком. Після цього артист звернувся до журналістів, зауваживши:

“Я зробив свою роботу за Вас”.

Таким чином, Потап спростував розмови про складнощі у стосунках з Каменських і показав, що насправді сприймає всі чутки як жарт. Шанувальники відгукнулися на цю публікацію позитивно, залишивши теплі коментарі в підтримку свого кумира.

  • “Потапе я вас обожнюю”.
  • “Добре, коли в Олексія Андрійовича все чудово та прекрасно”.
  • “Сам себе поховав, сам і воскресив”.
  • “Насправді то вже фотки з потойбіччя”.
Потап показався з Настею Каменських та ще двома дівчатами
Потап показався з Настею Каменських та ще двома дівчатами

Нагадаємо, що недавно, 1 квітня, на одному з YouTube-каналів випустили відео, де повідомили про раптову смерть Потапа. Ця інформація викликала гучні обговорення серед українських шанувальників репера. Тому він вирішив опублікував скриншот з цього відео і доповнив його смайли стиснутих разом рук.

Зауважимо, не всі шанувальники та читачі артиста сприйняли такий жарт з розумінням. Більшість висловила своє незадоволення просто під постом. Згодом чоловік спростував всі розмови та опублікував пост, де поділився, що почувається добре. Своєю чергою, читачі побажали артисту щасливого життя.

Популярне

Схожі статті

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.

Секрет дізналася від кондитерів. Для медовика використовую тільки цей варіант: рецепт медового тіста

Усі ми любимо десерти і регулярно їх готуємо. Звичайне тісто часом набридає, але ж можна приготувати особливе. Сьогодні ми підготували рецепт медового тіста, яке підійде для будь-якої випічки.