У Ребрик – Аделіна, в NAVI – Дарій, у Козловського – Оскар: якими дивовижними іменами названі немовлята

Епоха Сергійків та Наталочок пішла в небуття. Тепер батьки ретельно обдумують ім'я немовлятка, щоб не повторювалося в інших. Розгляньмо, як називали дітлахів знаменитості останнім часом.

Лілія Ребрик

Телеведуча стала мамою втретє кілька тижнів тому. Та інтригу довго не тримала, сповістивши, що назвали маленьку донечку Аделіною. Родина розглядала чимало варіантів. Але зупинилися на цьому, значущому для кожного члена сім’ї, адже ім’я дівчинки складається з перших літер тата Андрія (А), старшої доньки Діани (ДЕ), матусі Лілії (ЛІ) і закінчення імені середньої доньки Поліни (НА).

Зірки пояснили, чому так назвали своїх новонароджених дітей

Олександр Зінченко

Торік у серпні вдруге став татом відомий український футболіст. Дружина Влада оприлюднила ім’я донечки за кілька місяців після її народження. Наймолодшу назвали Леєю. Старшій дівчинці ім’я підбирав татусь. Єва народилася 1 серпня 2021 року. Батьки домовились, що наступну дитину називатиме вже мама. Отже, бачимо доволі оригінальний варіант. Тепер у родині буде два перших дні серпня святкових, адже Лея народилася 2 серпня.

Зірки пояснили, чому так назвали своїх новонароджених дітей

ONUKA

Ната Жижченко взагалі не збиралася народжувати дітей, та після пологів первістка настільки увійшла у смак, що у липні 2023 року стала мамою вдруге. На цей раз сім’я поповнилася дівчинкою. Разом із Євгеном Філатовим назвали донечку гарним давньогрецьким ім’ям Ліна.

Зірки пояснили, чому так назвали своїх новонароджених дітей

Іvan NAVI

Іван Сяркевич вперше став батьком у серпні 2023-го. Татусь перебував поряд із дружиною під час пологів. Тож первістка йому поклали на груди, щойно народився, довівши артиста до сліз. Малятко разом із дружиною Романією назвали Дарієм на честь короля з історичного фільму. Вдома його ласкаво кличуть Дарусиком.

Зірки пояснили, чому так назвали своїх новонароджених дітей

Тімур Мірошниченко

Телеведучий разом із дружиною Інною вже мали двох нащадків, коли вирішили усиновити третю дитинку. Після тривалих поневірянь у зірковій родині з’явився хлопчик Марсель. Саме так звали малятко, яке Тімуру з Інною забрати собі не вдалося. Тож коли врешті привезли іншого хлопчика додому вирішили – буде тільки Марселем.

Зірки пояснили, чому так назвали своїх новонароджених дітей

Віталій Козловський

Понад місяць співак приховував від широкого загалу новину, що в лютому став батьком. Тепер довелося відкрити й ім’я породіллі. Як усі й здогадувалися, дружиною та матір’ю первістка стала Юлія Бакуменко, яка довгий час працювала піар-менеджером артиста. Малюка назвали Оскаром. Це дуже символічно, адже саме в цьому році Україна здобула свій перший кіношний “Оскар”.

Зірки пояснили, чому так назвали своїх новонароджених дітей

Популярне

Схожі статті

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.

“Непростий шлях”: Цибульська розповіла про походи до психіатра та розкрила, чи зраджувала свого обранця

Цибульська відверто зізналась, чи допускала кохання поза межами шлюбу. Окрім того, вона розповіла, що переживала "непростий шлях" і зверталася до психіатра.

Розлучена 46-річна Камалія похвалилася коштовною обручкою: “Так, мені освідчуються й я освідчуюся у коханні”

Довгих два десятиліття Камалія була покірною мусульманською дружиною, виховуючи чарівних донечок-близняток. Та після розлучення з Мохаммадом Захуром жінка може собі дозволити будь-що.