“Настя, зупинись худнути “: чому шанувальники просять Каменських перестати скидати кілограми

Настя Каменських уже кілька років веде активну боротьбу із зайвими кілограмами, а результатами ділиться у своїх соціальних мережах. Під однією з таких публікацій шанувальники співачки попросили Настю зупинитися скидати вагу.

Українська співачка Настя Каменських завжди відрізнялася пишною кучерявою зачіскою, дзвінким голосом і апетитними формами.

Але в 2016 році виконавиця вирішила, що почуває себе некомфортно у своєму тілі і стала на шлях боротьби із зайвими кілограмами. Дівчина навіть вела свій фітнес-блог у соціальних мережах разом з професійним тренером.

За допомогою виснажливих тренувань і правильного харчування Настя схудла на 20 кілограмів і стала виглядати ще привабливіше і навіть трохи молодше. Іноді дівчина дозволяла собі влаштовувати розвантажувальні дні.

Звичка їсти тільки правильну їжу за визначеним графіком та спорт залишилася разом з артисткою навіть після досягнення бажаної цифри на вагах. Але такий результат припав до душі не всім шанувальникам артистки.

Під однією з фотографій, якою поділилася Каменських в мережі Instagram, шанувальники попросили дівчину перестати скидати вагу.

Снимок из Instagram Насти Каменских
Знімок з Instagram Насті Каменських

За словами підписників Насті, худнучи, вона стає схожою на всіх і перестає бути особливою. Сама ж співачка ніяк не відповіла на такі коментарі.

Під своєю публікацією вона закликала любити себе і починати свій день саме з любові.

“Почніть новий день з любові до себе. Адже людина здатна сповна полюбити навколишній світ, тільки коли полюбить самого себе”, — підкреслює співачка.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.