Дюймовочки українського шоу-бізнесу. Хто з українських зірок найменшого зросту: Могилевська, Булітко, Саніна

У світі шоу-бізнесу існують артисти, які, попри свій маленький зріст, здобули неймовірну популярність та визнання. Таких зірок на українській сцені чимало.

Наталя Могилевська, Вікторія Булітко та Юлія Саніна — серед них.

Народна мудрість часто відображає реальність, і фраза “Мала штучка червінчик, а ціна велика” ідеально підходить для цих талановитих артисток. Вони, справді, невеликого зросту, але це взагалі не заважало їм досягати великих висот у своїй кар’єрі та ставати справжніми іконами шоу-бізнесу.

Булітко та Могилевська

Вікторія Булітко та Наталя Могилевська. Скриншот фото з Мережі

Першою у рейтингу видатних дюймовочок українського шоу-бізнесу є Вікторія Булітко, відома комікиня з “Дизель Шоу”. Її зріст ледь досягає 155 сантиметрів. У житті, як каже артистка, це загалом їй не заважає, але коли вона на “Танцях з зірками” була в парі з високим Дмитром Дікусаром, то це іноді було не зручно.

Наталя Могилевська – відома українська співачка, композиторка та актриса. Її енергія та витончений смак допомогли їй стати однією з найяскравіших зірок сучасної української музичної сцени. Її зріст 162 сантиметри. В це важко повірити, коли бачиш її з екрана телевізора. Харизма та неперевершений вокал зробили її об’єктом масового захоплення.

Юлія Саніна

Юлія Саніна. Скриншот фото з Мережі

Третьою в списку цих неперевершених талантів є Юлія Саніна, відома як фронтвумен гурту “The Hardkiss”. Її витончений голос і сценічний образ зробили її однією з найяскравіших зірок української рок-сцени. Багато хто, дивлячись на Юлію, вважає, що у неї модельні параметри. Насправді ж її зріст лише 164 сантиметри. Звісно, що над її виглядом працюють стилісти, які одягом та взуттям на підборах підкреслюють сильні сторони її зовнішності.

Що ж, як бачимо, успіх у шоу-бізнесі залежить не від зросту, а від таланту, працелюбності та впевненості у собі. І ці жінки — яскраві приклади того, що мріяти й досягати великих цілей можна незалежно від фізичних параметрів.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.