Сало, гірчиця та чорний хліб: Ольга Сумська показала, як виглядає найкращий сніданок з колегами

Ольга Сумська поділилась новим відео у своїх instagram stories, на якому показала момент зіркового сніданку з колегами, який припав знаменитостям до вподоби.

Українська акторка та телеведуча Ольга Сумська активно веде свою сторінку в Instagram і часто радує читачів не лише творчими моментами, але й цікавими рецептами. З початком повномасштабного вторгнення Ольга вирішила залишитися в Україні. Разом зі своїми відомими колегами акторка гастролює з виставами й бере участь у благодійних заходах.

Так, цього разу знаменитість поділилася новим відео у своїх instagram stories, де продемонструвала момент свого зіркового сніданку. На короткому відео можна побачити Ольгу та її відомих колег, які готують бутерброди.

Зокрема, знаменитості насолодилися бутербродами з чорного хліба, сала та гірчиці. Зауважимо, що Ольга посмакувала лише сало з гірчицею, ймовірно, зірка дотримується дієти. Проте зазначила, що сало смачне та просто тане в роті. Такий ролик вона підписала:

“Найкращий сніданок з колегами”.

Ольга Сумська показала, як виглядає найкращий сніданок з колегами

Нагадаємо, нещодавно в ефірі “Смак дня” Ольга Сумська розповіла про рецепт оригінального і смачного сніданку, який можна приготувати всього за 5 хвилин — яєчню з болгарським перцем та зеленню. Для приготування цієї смакоти вам знадобиться всього декілька доступних інгредієнтів:

  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Зелень кропу – до смаку
  • Шматочок вершкового масла
  • Сіль – до смаку
  • Чорний мелений перець – до смаку
Ольга Сумська показала, як виглядає найкращий сніданок з колегами

Покроковий рецепт

  1. Розігріти вершкове масло на сковороді. Подрібнити зелень кропу.
  2. Нарізати болгарський перець кільцями та обсмажити на сковороді з обох боків.
  3. Розбити в кожне кільце перцю по яйцю. Приправити сіллю, чорним перцем та зеленню.
  4. Накрити сковороду кришкою і готувати до готовності. Викласти готову яєчню на листя салату і подавати до столу.