“Щасливчик мій”: Ксенія Мішина привітала сина з 12-річчям і показала, як виглядає “найкращий подарунок”

Мішина присвятила новий пост 12-річному сину Платону. Зворушливі моменти та слова привітання з днем народження зіркова мама оприлюднила у своєму Instagram.

Відома українська акторка Ксенія Мішина зворушливо привітала свого 12-річного сина з днем народження. У своєму фотоблозі в Instagram знаменитість присвятила пост імениннику, в якому висловила найщиріші побажання.

Так, 11 квітня син Ксенії Мішиної, Платон, святкує день народження. Сьогодні йому виповнилося 12 років. З нагоди свята відома акторка підготувала відео, у якому показала яскраві моменти з сином, які зафільмувала на камеру. У своєму дописі знаменитість звернулася до іменинника, висловивши слова привітання. Ксенія підкреслила, що кожен день, проведений разом з Платоном, є цінним, і побажала здійснення всіх мрій.

“Люблю так, як ніхто не вміє, щасливчик мій”, – підкреслила Мішина.

У своїх Instagram-stories Ксенія поділилась, як разом із сином зустріла ранок. Вона розповіла, що оскільки зранку пролунав сигнал повітряної тривоги, Платон залишився поруч із мамою. Згодом він заснув, а Ксенія вирішила зробити фотографію і поділитися цим моментом зі своїми шанувальниками.

Ксенія Мішина привітала сина з 12-річчям
Ксенія Мішина привітала сина з 12-річчям

У наступних stories знаменитість продемонструвала, який сюрприз організувала для хлопчика. На кадрі можна побачити кімнату на першому поверсі квартири, яку наповнили повітряними кульками. Пізніше зірка розповіла, що на честь свята було вирішено зробити вихідний для іменинника.

Ксенія Мішина привітала сина з 12-річчям
Ксенія Мішина привітала сина з 12-річчям

До слів привітання також долучилися читачі Мішиної, які залишили теплі коментарі під новою публікацією:

  • “Ксеніє, ви – приклад мами”.
  • “Той випадок, коли мама дає набагато більше, ніж тато”.
  • “Якщо відносини з сином, то лише такі”.
  • “Нехай він буде щасливий під мирним небом”.
  • “Головне – завжди залишатися щасливим і здоровим”.
  • “Нехай так буде протягом усього щасливого життя”.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.