Не тільки Ребрик та Козловський спромоглися народити: ось-ось стануть батьками Джамала, Євген Кот та інші

У наші неспокійні часи, коли світ змінюється з великою швидкістю, народження дитини стає не лише відповідальним кроком, але й знаком надії та нового життя.

Народження дитини завжди є великим життєвим кроком, сповненим відповідальності та радості. Навіть серед зірок шоу-бізнесу, які завжди на очах у громадськості, не зупиняються життєві етапи, і деякі із них готуються взяти на себе роль батьків. Дехто — не вперше та й, навіть, не вдруге.

На тлі загального стереотипу, що кар’єра і діти — несумісні речі, деякі зірки вже мають досвід батьківства та готові розширити свою сім’ю ще більше.

Джамала

Наприклад, українська співачка та переможниця “Євробачення 2016” Джамала та її чоловік Бекір Сулейманов готуються вітати у світ свою третю дитину, яка стане чудовим доповненням до їхнього родинного щастя.

Про стать майбутньої дитини Джа натякнула словами класика: “І буде син, і буде мати…”, коли отримувала Шевченківську премію.

Цікавим фактом є те, що про свою вагітність співачка повідомила у день фіналу Нацвідбору на “Євробачення-2024”. Для зірки це вже стало своєрідною традицією: так само було з її попередніми дітьми у 2018 та у 2020 роках.

Макс Чмерковський

Також серед тих, хто вже має досвід батьківства, є американський хореограф українського походження, учасник першого українського шоу “Холостяк” Макс Чмерковський та його дружина Пета Маргатройд, які з нетерпінням чекають народження свого третього сина.

Євген Кот

Євген Кот та його дружина гімнастка Наталія Татарінцева не втрачали надію стати батьками навіть тоді, коли жінці поставили діагноз: “безпліддя”. Пара розглядала варіанти штучного запліднення, сурогатного материнства або усиновлення. Та сталося справжнє диво і природа подарувала подружжю надію — Наталія завагітніла й найближчим часом в сім’ї має народитися дівчинка.

Нехай приклад таких зірок нагадає нам, що навіть у нестабільні часи життя продовжується, а сімейні цінності залишаються незмінними.

Популярне

Схожі статті

Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.