Чоловіки по них сохнуть, але вони недоступні. Зіркові жінки, які досі не мають пари: Мішина, Кароль, Хижняк

У світі шоу-бізнесу та гламуру існують жінки, які не лише здобули популярність і визнання, а й вражають своєю красою та харизмою. Серед них такі видатні особистості, як Мішина, Кароль, Хижняк.

Їх привабливість та талант завойовували серця мільйонів, але вони все ще залишаються самотніми, не маючи пари.

Не родись вродливою, а народись щасливою

Ксенія Мішина — відома українська акторка та телеведуча, яка здобула широку популярність завдяки своєму таланту та неперевершеному вигляду. Її образ зачаровує всіх чоловіків, але досі вона не знайшла свого життєвого партнера, надійного і вірного.

В неї є син-підліток, якого Ксенія нещодавно привітала з Днем народження. Вона сама виховує дитину від попереднього шлюбу.

Тіна Кароль — визнана поп-діва нашої естради, також вражає світ своєю неймовірною красою та талантом. Вона завжди була на очах у публіки, проте, як відомо, жінка є вдовицею, яка й досі не знайшла того, хто б міг замінити їй коханого Євгена Огіра. Свою любов та серце вона віддає єдиному сину Веніаміну.

Антоніна Хижняк, відома українська актриса, завоювала серця багатьох своєю неповторною красою та шармом. Особливу популярність їй принесла роль Мотрі у фільмі “Спіймати Кайдаша”.

Вона завжди була об’єктом поглядів чоловіків, але досі продовжує шукати свого життєвого партнера.

Жінка також сама виховує сина.

Ці три виняткові жінки доводять, що навіть при всій своїй красі, розумі та славі, знайти справжнє кохання — це не просте завдання, особливо для тих, хто має дитину — плід минулого кохання. І хоча на їхню прекрасну зовнішність та талант звертають увагу всі чоловіки, вони продовжують шукати того самого, хто зможе розбудити у них почуття справжнього щастя і кохання.

Популярне

Схожі статті

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.