“Класна нянька”: Лілія Ребрик замилувала фото з доньками і показала, хто оберігає сон маленької Адель

Лілія Ребрик поділилась новими фото з прогулянки неподалік свого заміського особняка. Телеведуча показала, як проводить час разом із дітьми.

Українська телеведуча Лілія Ребрик поділилась зворушливими знімками прогулянки з доньками поряд зі своїм заміським будинком. Такі світлини вона опублікувала у своєму Instagram.

Так, Лілія Ребрик оприлюднила нові фото, на яких показала, як проводить час разом із дочками. На цих знімках можна побачити, як знаменитість прогулюється неподалік заміського особняка.

Лілія Ребрик замилувала фото з доньками
Лілія Ребрик замилувала фото з доньками

У наступних stories вона показала свого домашнього улюбленця – собачку на ім’я Діксі. Песик сидів поряд із дитячим візочком Аделіни і спостерігав за ним. Лілія вирішила зафільмувати цей милий момент і підписати його, жартуючи:

“А класна у Адель нянька”.

Лілія Ребрик замилувала фото з доньками
Лілія Ребрик замилувала фото з доньками

Телеведуча додала наступне фото, на якому зняла момент, як Діксі пильно дивиться за візочком. Вона відзначила, що собачка постійно поруч, наче оберігає сон немовляти.

Лілія Ребрик замилувала фото з доньками
Лілія Ребрик замилувала фото з доньками

До прогулянки зіркової мами долучилась її донька Поліна, яка також потрапила в об’єктив камери. Пізніше Лілія опублікувала фотографію, на якій позує разом із двома доньками, Поліною та Діаною.

Лілія Ребрик замилувала фото з доньками
Лілія Ребрик замилувала фото з доньками

До слова, нещодавно телеведуча вирішила змінити свій імідж і перефарбувалась в інший колір. Тепер її волосся переливається рожевим відтінком, що можна побачити на свіжих знімках. Фанати знаменитості оцінили таку ідею та підкреслили, що їй дуже пасує.

Нагадаємо, що 15 березня Лілія Ребрик та її чоловік, Андрій Дикий, стали щасливими батьками втретє. У відомого подружжя народилась донька, яку назвали Аделіною. Раніше Лілія розповіла, що ім’я для новонародженої обирали родиною, і воно має особливе значення. Маленька Аделіна народилась з вагою 3500 г і ростом 52 см. Зіркова мама виписалась з пологового будинку 21 березня.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.