“Ще трохи і гроза району”: Ксенія Мішина зворушила всю Мережу кадрами з прогулянки зі своєю милою малечею

Ксенія Мішина показала відео з прогулянки зі своїм домашнім улюбленцем, який нещодавно приєднався до сім'ї акторки. Милими кадрами вона поділилася у своєму Instagram.

Українська акторка Ксенія Мішина розчулила аудиторію, опублікувавши моменти з прогулянки з цуценям. Зворушливі кадри знаменитість продемонструвала у своїх Instagram-stories.

Нещодавно Ксенія Мішина поділилась чудовою новиною про поповнення в сім’ї. У відомої акторки з’явився домашній улюбленець, якого назвали Одіном. У своєму недавньому пості вона представила собаку породи Мальтипу та зазначила, що разом з сином довго чекали обіймів із пухнастим малюком.

“Ми ніби усе життя чекали цих обіймів”, – підписала зірка.

Також Ксенія показала реакцію Платона на появу нового члена сім’ї. На відео видно, як хлопчик зворушливо обіймає маленького Одіна, а собачка, своєю чергою, радіє родинному щастю. Судячи з емоцій можна здогадатися, що Платон і його зіркова мама давно мріяли про домашнього улюбленця.

Мішина зворушила всю Мережу кадрами з прогулянки зі своєю малечею
Мішина зворушила всю Мережу кадрами з прогулянки зі своєю малечею

У своїх останніх stories Ксенія опублікувала моменти прогулянки з Одіном, де можна побачити, як виглядає зірковий пухнастик. На відео собачка з цікавістю досліджує світ і радіє зустрічі з потенційним другом.

“Ще трохи і в мене буде просто гроза району”, – розповідає Ксенія.

Мішина зворушила всю Мережу кадрами з прогулянки зі своєю малечею
Мішина зворушила всю Мережу кадрами з прогулянки зі своєю малечею

Зазначимо, що порода Мальтипу вважається популярною серед декоративних собак, адже зачаровує своєю милотою з першого погляду. Цікавою особливістю породи є те, що у собачок гіпоалергенна шерсть. Тому цей вид є ідеальним для людей, які мріють про собаку, але страждають на алергію.

Нагадаємо, нещодавно, 11 квітня, синові Ксенії, Платону, виповнилося 12 років. З цієї нагоди знаменитість опублікувала зворушливий пост із привітаннями й поділилась моментами свята у своєму фотоблозі в Instagram. Згодом публікація набрала велику кількість вподобайок і коментарів із привітаннями для Платона.

Популярне

Схожі статті

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?

Свекруха порадила у фаршировані перці замість рису додати дещо інше: з цим інгредієнтом набагато смачніше

Навіть до класичних рецептів можна внести унікальну родзинку та повністю оновити страву, всього лише замінивши один інгредієнт іншим. У нашому випадку ми готуємо фаршировані перці по-новому.