Віталій Капранов залишився без Дмитра: 35-річний шлюб із дівчатами-близнятами тепер матиме одного опікуна

Один із братів Капранових, Дмитро, раптово пішов із життя у віці 56 років. Разом із братом Віталієм вони по черзі були ведучими Ютуб-каналу ім. Т.Г.Шевченка та видавали книжки.

Брати Капранови народилися в Дубоссарах, дитинство провели в Очакові, а освіту подалися здобувати аж до москви. Та навіть там не забували про своє коріння. Видавали україномовні газету “Тринди-Ринди” та журнал “Брати”. А на Арбаті відкрили український культурний центр.

Брати Капранови одружилися з сестрами-близнючками

Вони багато подорожували російської глибинкою. Там і усвідомили, що ми зовсім не такі, як вони. Величезна різниця у всьому – від їжі до уявлень про добро й зло. Для українців на першому місці свобода, а в росіян – імперськість.

1998 року брати повернулися на батьківщину. 10 років поспіль вони писали книжку “Кобзар 2000”, а щоб видати її, довелося стати видавцями. Відтоді видали чимало книг, в тому числі й “Мальовану історію України”.

Брати Капранови одружилися з сестрами-близнючками

Минуло вже 35 років, як брати-близнюки одружилися з сестрами-близнятками. Вчинити так порадила мама. Мовляв, якщо не одружитеся з сестрами, жінки будуть вас розтягувати врізнобіч. На щастя, на життєвому шляху їм трапилися Інна та Світлана.

Сестрички приїхали в гості до Очакова, коли їм було по 16 років. Жінка запросила 20-річних братів Капранових нібито щось полагодити. Вони перезнайомилися й почали разом відпочивати та гуляти містом.

Брати Капранови одружилися з сестрами-близнючками

Цілий рік минув у листуваннях та дзвінках, оскільки хлопці повернулися до москви. А влітку знову зустрілися всі гуртом й зіграли весілля. Зібрали в Очакові зо дві сотні гостей. Ще й купа зівак зібралася, щоб подивитися на дві пари близнюків.

У Світлани з Дмитром народилося двоє синів. У Віталія з Інною – донька й син. Батьки ніколи не ділили дітей на своїх та чужих. Усіх виховували разом. Згодом додалися невістки та зять.

Дмитро Капранов мав проблеми з серцем, але напередодні на здоров’я не скаржився. Вранці 16 квітня йому раптово стале зле, і чоловіка не стало. Поховають письменника на Байковому цвинтарі 18 квітня. Прощання відбудеться об 11 годині у Михайлівському соборі.

Популярне

Схожі статті

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?

Свекруха порадила у фаршировані перці замість рису додати дещо інше: з цим інгредієнтом набагато смачніше

Навіть до класичних рецептів можна внести унікальну родзинку та повністю оновити страву, всього лише замінивши один інгредієнт іншим. У нашому випадку ми готуємо фаршировані перці по-новому.