Щоб ніхто не зурочив? Зірки, які приховують своїх коханих: Kola, Могилевська, Астаф’єва, Мазур та інші

У світі розваг та шоу-бізнесу знаменитості завжди привертають увагу громадськості не лише своїм талантом, але й особистим життям, яке часто стає об'єктом цікавості та пильного спостереження публіки.

Але серед зірок не складно знайти тих, хто оберігає своїх близьких від загального погляду та натисків шанувальників. На тлі гучних скандальних розлучень і гучних романів з’являються артисти, які вирішили залишити своє приватне життя за кадром.

Kola та Наталія Могилевська

Kola та Наталія Могилевська

Однією з таких зірок є українська співачка Kola. За період своєї кар’єри вона зуміла зберегти в таємниці особисті стосунки та родинне життя. Відомо лише, що вона заміжня за чоловіком старшим за неї на 13 років. Звуть його Слава і він тривалий час проживав в Ізраїлі. А познайомились вони під час повномасштабної агресії.

Ще однією жінкою-загадкою є українська співачка Наталія Могилевська, яка ділиться з публікою лише частковою інформацією про свою родину та коханого, на ім’я Валентин. Про нього відомо, що з Могилевською вони були знайомі багато років, але стосунки зав’язалися після 2022 року. Як він виглядає, широкому загалу співачка поки що не показала.

Даша Астаф’єва та Алла Мазур

Даші Астаф’єва та Алла Мазур

Не можна не згадати ім’я української співачки, фотомоделі, актриси та телеведучої Даші Астаф’євої. Попри активну громадську діяльність та роботу в мас-медіа, Астаф’єва зберігає таємницю щодо своїх романтичних стосунків та сімейного життя. Вона вважає, що зіркам важливо зберігати рівновагу між кар’єрою та особистим життям, щоб мати можливість насолоджуватися інтимністю, не зазнаючи небажаної уваги.

І, звичайно ж, серед таких особистостей не можна не назвати ім’я української телеведучої Алли Мазур. Вона славиться своїм непересічним талантом та красою, проте уникає шумних романтичних скандалів та публічних виступів зі своїм коханим. Така позиція народжує багато пліток та припущень стосовно того, хто є батьком її сина: від опального мільярдера Коломойського до деяких колег.

У список зіркових жінок, які не відкривають облич своїх коханих суспільству, можна також вписати поп-діву Тіну Кароль, шеф-кухаря Ольгу Мартиновську, актрису Дар’ю Петрожицьку та інших.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.