11 років коми: як виглядала дочка 50-річної Висоцької і 86-річного Кончаловського до хвороби і як зараз

Минуло 11 років з тією страшної аварії, коли донька Висоцької та Кончаловського впала в кому. Марії тоді було 14 років, а нині вже 25. Що змінилося відтоді в стані бідолашної дівчини?

Щастя родини з двома дітьми раптово було зіпсовано в одну мить. Трагедія сталася 2013 року. Російський режисер Андрій Кончаловський, перебуваючи за кермом, влаштував ДТП. Найбільше на горіхи дісталося 14-річній доньці Маші, яка виявилася не пристебнутою.

Як виглядала Марія Кончаловська до коми й після

З черепно-мозковою травмою дівчину на гелікоптері відвезли до Марселя. Там вона впала у кому. Юлія Висоцька з чоловіком робили все можливе, аби донька одужала. Марії за 2 наступних роки зробили кілька операцій.

Як виглядала Марія Кончаловська до коми й після

З Франції її перевезли до Італії. У 2015-му Маша начебто прийшла до тями, і її переправили до росії. Лікарі давали позитивні прогнози. Час від часу в зіркової доньки з’являлися ознаки життя. Батьки раділи, сподівалися, що піде на поправку, а потім усе поверталося назад.

Як виглядала Марія Кончаловська до коми й після

Радісна новина надійшла у 2019 році. Казали, що дівчина прийшла до тями й перебуває на реабілітації. Та ніхто з зіркової родини не підтвердив і не спростував цю інформацію. Говорили, що Марія вже самостійно дихає. Стан глибокої коми змінився на поверхову. Хвора начебто реагує на світло та звук.

Як виглядала Марія Кончаловська до коми й після

Та оскільки Андрій та Юлія самі нічого не розповідають, можна зробити висновки, що ситуація не настільки райдужна. За час, що перебуває у комі, Марія встигла стати дорослою. Нині їй уже 25 років.

У ранні роки дівчинка встигла тричі зіграти в кіно. Якби все було гаразд, зараз була б уже відомою акторкою. Батьки все ще сподіваються, що донька одужає, тому й не відключають її від апарату, що підтримує життя.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.