11 років коми: як виглядала дочка 50-річної Висоцької і 86-річного Кончаловського до хвороби і як зараз

Минуло 11 років з тією страшної аварії, коли донька Висоцької та Кончаловського впала в кому. Марії тоді було 14 років, а нині вже 25. Що змінилося відтоді в стані бідолашної дівчини?

Щастя родини з двома дітьми раптово було зіпсовано в одну мить. Трагедія сталася 2013 року. Російський режисер Андрій Кончаловський, перебуваючи за кермом, влаштував ДТП. Найбільше на горіхи дісталося 14-річній доньці Маші, яка виявилася не пристебнутою.

Як виглядала Марія Кончаловська до коми й після

З черепно-мозковою травмою дівчину на гелікоптері відвезли до Марселя. Там вона впала у кому. Юлія Висоцька з чоловіком робили все можливе, аби донька одужала. Марії за 2 наступних роки зробили кілька операцій.

Як виглядала Марія Кончаловська до коми й після

З Франції її перевезли до Італії. У 2015-му Маша начебто прийшла до тями, і її переправили до росії. Лікарі давали позитивні прогнози. Час від часу в зіркової доньки з’являлися ознаки життя. Батьки раділи, сподівалися, що піде на поправку, а потім усе поверталося назад.

Як виглядала Марія Кончаловська до коми й після

Радісна новина надійшла у 2019 році. Казали, що дівчина прийшла до тями й перебуває на реабілітації. Та ніхто з зіркової родини не підтвердив і не спростував цю інформацію. Говорили, що Марія вже самостійно дихає. Стан глибокої коми змінився на поверхову. Хвора начебто реагує на світло та звук.

Як виглядала Марія Кончаловська до коми й після

Та оскільки Андрій та Юлія самі нічого не розповідають, можна зробити висновки, що ситуація не настільки райдужна. За час, що перебуває у комі, Марія встигла стати дорослою. Нині їй уже 25 років.

У ранні роки дівчинка встигла тричі зіграти в кіно. Якби все було гаразд, зараз була б уже відомою акторкою. Батьки все ще сподіваються, що донька одужає, тому й не відключають її від апарату, що підтримує життя.