Гімн оптимізму та надії: Ірина Білик після багаторічного розриву з Дікусаром і Коляденком відновлює стосунки

54-річна Ірина Білик звикла дивувати публіку вибором чоловіків. За ці роки у зірки зібрався довгий шлейф романів з одруженнями й без. Схоже, тепер співачка вирішила піти по другому колу.

Після розлучення з Асланом Ахмадовим Ірина Білик нових кавалерів широкому загалу не презентувала. Натомість стала час від часу повертатися до колишніх стосунків. Мова про двох Дмитрів, з якими в зірки були шалені пристрасті – Коляденка та Дікусара.

Ірина Білик повернулася до стосунків з Коляденком та Дікусаром

В одному з інтерв’ю Білик попросили порівняти, хто з двох хореографів кращий. Ірина сказала, що близькість з обома викликає тільки приємні спогади. Інтимом чоловіки обдаровували знаменитість по вищому ґатунку:

“О! Вони офігенні обоє. Дівчата, скажу відверто – такі обидва розпусники. Прекрасні спогади”.

З Коляденком стосунки тривали 3 роки, починаючи з 2003-го. Роман був доволі гучним. Пара сварилася й мирилася. Дмитро неодноразово пропонував одружитися, та Іра не схотіла.

Ірина Білик повернулася до стосунків з Коляденком та Дікусаром

Нині голубки частенько зустрічаються, записують спільні ролики, які викладають у мережу, роблять всілякі натяки на роман. Та сам Дмитро відзначив, що нині у них суто платонічні дружні відносини, бо минулого вже не повернеш.

У 2007-му Ірина захопилася іншим хореографом, який був на 16 років молодшим, за зірку. З Дікусаром Білик навіть зіграла весілля у Ріо-де-Жанейро. Звісно, такий шлюб в Україні не має законної сили.

Ірина Білик повернулася до стосунків з Коляденком та Дікусаром

Закохані збиралися сходити у київський РАЦС, та не встигли – у 2010 році вони розсталися. Тепер, коли Дмитро став до лав ЗСУ, Ірина вирішила згадати колишні почуття.

Колись вона присвятила коханому блондину пісню “Мы будем вместе”. Оскільки Дікусар боронить рідну країну, вирішила оновити композицію, написавши україномовний текст. Авторка зазначила:

“Ця пісня – гімн оптимізму та надії, яка нагадує нам про необхідність підтримки, розуміння та безумовної любові”.

Тож у шанувальників з’явилася надія, що пара знову об’єднається й буде щасливою.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.