“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.

Кожна жінка знає, що таке дієта і як це – боротися з зайвою вагою. Публічні люди, як ніхто інші мають стежити за своєю фігурою, адже вони завжди знаходяться під прицілом камер. Зараз Оля Полякова має кубики на пресі, Леся Нікітюк – тонку талію, а Настя Каменських хоч і пишну, але підтягнуту фігуру. Та всі вони колись страждали від зайвої ваги і виглядали зовсім по-іншому.

Оля Полякова

Як виглядала Оля Полякова на піку своєї ваги
Як виглядала Оля Полякова на піку своєї ваги

Оля Полякова відома публіці не лише своїми веселими піснями, а й яскравою зовнішністю. Зірка має довгі та стрункі ноги і спортивне, підтягнуте тіло. Важко повірити, що Полякова колись могла мати зайву вагу, та це правда.

Після народження своєї першої доньки Маші Полякова набрала зайвих 20 кілограмів, які скинула протягом року. Сама співачка з гумором сприймає себе у той час і відмічає, що була дуже смішною, маючи зайві об’єми на тілі.

Леся Нікітюк

Як виглядала Леся Нікітюк на піку своєї ваги
Як виглядала Леся Нікітюк на піку своєї ваги

Одна з найвідоміших телеведучих України Леся Нікітюк нині яскрава та струнка блондинка. Та коли дівчина тільки починала свій шлях на телебаченні, вона мала зовсім інший вигляд. Леся мала чимало зайвих кілограмів.

Зараз телеведуча ретельно слідкує за своєю вагою. Леся регулярно ходить в тренажерний зал і харчується лише корисною і легкою їжею, а ось червоне м’ясо, молочні та борошняні продукти вона повністю виключила зі свого раціону.

Настя Каменських

Як виглядала Настя Каменських на піку своєї ваги
Як виглядала Настя Каменських на піку своєї ваги

Українська співачка Настя Каменських відома тим, що то худне, то знову набирає вагу. Жінка має схильність до повноти, тому має ретельно слідкувати за своїм харчуванням та регулярно займатися спортом.

Найбільшу вагу Каменських мала у 2015-2016 році. За словами співачки вона важила 80 кг, та всі навколо думали, що вона важить ледь не 100 кілограмів.

Маша Єфросиніна

Як виглядала Маша Єфросиніна на піку своєї ваги
Як виглядала Маша Єфросиніна на піку своєї ваги

Українська телеведуча Маша Єфросиніна на початку власної кар’єри виглядала зовсім не так, як зараз. Жінка мала 20 зайвих кілограмів, які набрала через неправильне харчування. Зараз телеведуча ретельно слідкує за харчуванням і вже понад 20 років тримає свою вагу і не гладшає.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.