Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Дитинство братів-близнюків Юрія та Володимира Торсуєвих були безхмарним. Тато займав високий пост у комсомолі, тож жили у центрі москви у великій квартирі. От тільки “Пригоди Електроніка” стали єдиною важливою роллю хлопчиків.

Як склалася доля близнюків із фільму Пригоди Електроніка

Згодом вони хоч і знімалися, та вже не мали такого успіху. Після школи брати не пішли навчатися на акторський факультет. Вирішили здобути більш серйозні професії. Володимир намагався вивчитися на юриста, видавця, філософа. А Юрій мріяв стати перекладачем з африканських мов. Та їх повсюди підраховували.

Як склалася доля близнюків із фільму Пригоди Електроніка

У 90-их Торсуєви вирішили стати бізнесменами. І начебто справи пішли вгору, та через нападки бандитів довелося згорнутися, закривши фірму та залишившись без копійки грошей.

Брати повернулися у батьківську квартиру й зайняли свої колишні кімнати. Меблі у квартирі залишилися радянськими й понині. Із сучасних речей є лише радіоприймач, що висить замість люстри на стелі.

Як склалася доля близнюків із фільму Пригоди Електроніка

Певно, через ностальгію за братами-Сироїжкіними, чоловіки придбали собаку. Ердельтер’єр точнісінько такий, як був у стрічці. Назвали його Рессі. Торсуєви багато разів одружувалися. Володимир здобув щастя з Лілією з 5-ї спроби. Юрій поки перебуває в активному пошуку другої половинки.

Попри 58-річний вік близнюки знялися у продовженні “Пригод Електроніка”, де навіть робот примудрився постарішати – він же біоробот. А ще стали героями стрічки “Брат 3”, яка немає нічого спільного з епопеєю Сергія Бодрова. Оскільки Торсуєви возили гуманітарку на Донбас, втрапили на сайт “Миротворець”.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.