Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Андрій Шевченко – легендарний український футболіст, який нині відомий на весь світ. Чоловік зміг побудувати не лише приголомшливу спортивну кар’єру, а й створити міцну сім’ю. Андрій Шевченко знаходиться у шлюбі з жінкою на ім’я Крістен Пазік вже 20 років і вони мають чотирьох спільних дітей.

Хто така Крістен Пазік

Як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю
Як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

Крістен Пазік – у минулому відома американська і британська модель, яка має польське коріння. З Андрієм Шевченко Крістен познайомилася у 2002 році на вечірці відомо дизайнера Джорджіо Армані. На той момент і Крістен і Андрій були публічними людьми і вони вирішили не афішувати стосунки. Вже через 2 роки, у 2004 році, закохані таємно одружилися у Вашингтоні і у тому ж році вони вперше стали батьками: у жовтні 2004-го народився їх первісток Джордан Шевченко.

Як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю
Як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

Тоді Крістен Пазік взяла паузу у своїй модельній кар’єрі і посвятила всю себе сім’ї та материнству. Через 2 роки після народження первістка на світ з’явився другий син – Крістіан, у 2012 році народився третій син Олександр, а у 2014 – хлопчик на ім’я Райдер-Габріель Шевченко.

Спільна фотографія сімейства Андрія Шевченка
Спільна фотографія сімейства Андрія Шевченка

Як зараз живе зіркове подружжя

Вже понад 15 років зіркове сімейство проживає у Великій Британії у просторому маєтку. Старшому сину Шевченка Джордану 20 років. Наразі він навчається в одному з найпрестижніших університетів світу у Єлі, США.

Як виглядає старший син Андрія Шевченка Джордан

А ось 17-річний син Крістіан пішов по стопам батька і розвиває свою футбольну кар’єру. Спочатку він грав в академії “Челсі”, а у 2023 році  він перейшов до клубу “Вотфорд”, підписавши дворічний контракт.

Андрій Шевченко з дружиною і синами
Андрій Шевченко з дружиною і синами

Молодші діти Крістен і Андрія наразі здобувають середню освіту у школі.

Варто відзначити, що після початку повномасштабної війни в Україні Андрій Шевченко почав активно допомагати своїй Батьківщині, зокрема фінансами. Підтримку Україні також виразила дружина футболіста Крістен і старший син Джордан.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.