Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Тетяні Овсієнко зараз 57 років. Колись цю співачку вважали однією з найкрасивіших на естраді, зіркова білявка могла зачарувати будь-кого, але час та вік мало кого щадять. Від колишньої краси артистки нічого не залишилося, як вважають користувачі Мережі.

На нових кадрах, що з’явилися в соцмережах, можна побачити, як сильно здала колишня учасниця гурту “Міраж”. Набряки, друге підборіддя, глибокі зморшки на обличчі – ось як зараз виглядає Тетяна.

Співачка з Києва Тетяна Овсієнко вразила змінами у зовнішності
Співачка з Києва Тетяна Овсієнко вразила змінами у зовнішності

Ходили чутки, що Овсієнко прикладається до “оковитої”, зміни у зовнішньому вигляді фанати почали помічати ще кілька років тому. Тоді ж співачка під час одного з виходів у світ вразила своїми тремтячими руками. Тому й пішли відповідні розмови.

Нещодавно Овсієнко знову вийшла на сцену, але їй було важко рухатися, вона хиталася. За словами зірки, у неї давні проблеми зі здоров’ям, а чутки її не ображають:

Все це нісенітниці. У мене давно проблеми із хребтом, це стара тема. Я маю проблеми зі спиною з 1989 року.

Співачка з Києва Тетяна Овсієнко вразила змінами у зовнішності
Співачка з Києва Тетяна Овсієнко вразила змінами у зовнішності

Як відомо, у зірки не складалося в особистому житті. Тетяна Овсієнко завжди мріяла про дитину і у 1999 році артистка разом зі своїм першим чоловіком Володимиром Дубовицьким, який до цього мав шлюб з Іриною Алегровою, навіть усиновила хлопчика з пороком серця. Через 22 роки Тетяна задумалася про те, щоб звернутися до послуг сурогатної матері. Однак ці плани зірка так і не реалізувала.

Співачка з Києва Тетяна Овсієнко вразила змінами у зовнішності
Співачка з Києва Тетяна Овсієнко вразила змінами у зовнішності

Відомо і про другого обранця Тетяни. Після розлучення з Дубовицьким у 2007 році співачка зійшлася з авторитетним підприємцем Олександром Меркуловим. Раніше він відбував тюремний термін. Казали, ніби-то бізнесмен із темним минулим піднімає на неї руку. Але у розмові з журналістами співачка це заперечувала і доводила зворотне.

Мало хто знає, що зірка 90-их Тетяна Овсієнко насправді народилася в Києві. Зараз же артистку не запрошують на великі майданчики, тому вона дає концерти в маленьких російських містах, де люди ностальгують за минулим.

Популярне

Схожі статті

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.