Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Віктор Павлік відомий громадськості як харизматичний виконавець та головний романтик України. Особисте життя знаменитості завжди привертало увагу, адже офіційно він був одружений чотири рази.

Відомий співак вступив у перший шлюб, коли йому було всього 18 років. Його першою дружиною стала Лідія. У подружжя народився син, якого назвали Олександром. Як і зірковий тато — Олександр став артистом. Сьогодні йому 39 років.

Перша Дружина Павліка Лідія
Перша дружина Павліка Лідія

Другий шлюб Віктора був зі Світланою, яка родом з Узбекистану. Вони прожили разом близько 8 років. У шлюбі народилася донька — Христина.

Віктор Павлік та Христина
Віктор Павлік та Христина

Третьою дружиною артиста стала Лариса, з якою виконавець співпрацював. У шлюбі народився син, якого назвали Павлом. Цей шлюб був найтривалішим, адже разом вони прожили понад 20 років. Протягом кількох років син Віктора, Павло, боровся зі складною хворобою — онкологією кісток. На жаль, у 2020 році хлопець помер у віці 21 року.

Друга дружина Павліка Лариса та син Павло
Друга дружина Павліка Лариса та син Павло

У 2019 році в мережі почали поширюватися чутки про офіційне розлучення Павліка з Ларисою. Після цього шанувальників відомого артиста приголомшила новина: Віктор знайшов кохання, і нова обраниця молодша за нього на 28 років.

Відомо, що Катерина працювала концертним директором свого майбутнього чоловіка. Тепер дівчина займається блогерством, а також має свій власний бізнес — магазин дитячого одягу. За словами колишньої дружини співака, Лариси, романтичні стосунки між Віктором і Катериною почалися, коли чоловік був у шлюбі з третьою дружиною.

Катерина та Віктор Павлік
Катерина та Віктор Павлік

Закохана пара, Катерина та Віктор, одружилася у 2020 році, а вже через рік у них народився син, якого назвали Михайлом. Сьогодні подружжя щасливо проживає в шлюбі та планує народження ще однієї дитини.

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!