Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.

Мер’єм Узерлі здобула свою славу завдяки ролі у турецькому серіалі “Величне століття”. Заради ролі в серіалі знаменитість неабияк змінилась і навіть почала фарбувати волосся в рудий. Втім, після завершення кар’єри у телепроєкті про Османську імперію зірка знову почала змінюватись.

Як виглядає Мер’єм Узерлі

Зовнішність актриси аналізує чимало експертів і косметологів. Так, експерти впевнені, що знаменита турецька зірка зробила блефаропластику – підтяжку верхніх повік. Завдяки такому косметологічному експерименту очі актриси стали більш відкритими.

Заради ролі у “Величному столітті” Мер’єм Узерлі набрала декілька зайвих кілограмів, аби бути більш схожою на історичну постать, яку зіграла на екранах. Втім, після завершення знімань у серіалі, актриса вирішила скинути кілограми.

Як змінилась зовнішність Мер'єм Узерлі за роки кар'єри – вона робила пластичні операції
Як змінилась зовнішність Мер’єм Узерлі за роки кар’єри – вона робила пластичні операції

Відома турецька актриса сіла на дієту та почала активно займатись спортом, завдяки чому її фігура стала набагато стрункішою, ніж коли вона грала роль Хюррем Султан. Мер’єм Узерлі за декілька тижнів скинула аж 10 кілограмів.

Крім вже сказаного, знаменита турецька актриса, на думку експертів, робила ринопластику та об’ємне моделювання губ. В один момент ніс Мер’єм Узерлі став витонченішим і гострішим, а тому фанати й косметологи впевнені, що без пластики тут не обійшлось.

Як змінилась зовнішність Мер'єм Узерлі за роки кар'єри – вона робила пластичні операції
Як змінилась зовнішність Мер’єм Узерлі за роки кар’єри – вона робила пластичні операції

Впевнені експерти у сфері пластичної хірургії, що для знімань у серіалі зірка використовувала ботокс – завдяки йому її брови знаходились “на підйомі”. Таким чином зовнішність Мер’єм Узерлі скорегували для того, аби зробити її більш схожою на персонажа, якого вона грала.

Популярне

Схожі статті

Страва з ароматом дитинства! Працівниця їдальні поділилася рецептом міні-піци, яку ми всі так обожнювали

Приготувати смачні та ароматні міні-піци, яки всі ми памʼятаємо зі шкільної їдальні, з легкістю можна вдома. Спробуйте цей рецепт та порадуйте своїх близьких приємними спогадами.

Не пиріг, а казка: тісто без дріжджів і яєць, а начинка може бути різною, у мене з яблуками. Така смакота

Кожен любить випічку. Це простий і ситний десерт або основна страва для всієї родини в будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пирога без дріжджів і яєць, начинка може бути будь-якою.

Усього 5 інгредієнтів, а так смачно: побачила в гостях салат “Червоне море” і тепер готую на святковий стіл

Простий в приготуванні, але смачний салат "Червоне море" підкорить серця навіть найвибагливіших гурманів. Солодкі перці ідеально поєднуються з соленими крабовими паличками, створюю неповторний смак.