“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Українська акторка та зірка серіалу “Кріпосна” Ксенія Мішина оприлюднила кадри з фотосесії у “гарячому” образі. Знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула чимало разів. Таку публікацію жінка опублікувала у своєму фотоблозі в Instagram.

Ксенія Мішина, відома своїм вподобанням до екстравагантних фотосесій. На цей раз показала серію фото, на яких позує у чорному костюмі, що гарно підкреслює спортивні форми.

Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти
Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Зазначимо, розкішну фігуру Ксенія отримала завдяки регулярним заняттям спортом, інтенсивним тренуванням і здоровому харчуванню. На своїй сторінці в соцмережах вона демонструє результати роботи над собою, що часто обговорюється аудиторією.

Таку публікацію жінка вирішила підписати своїми роздумами про фразу, яка нерідко адресована дівчатам. Зокрема, Ксенію обурило, що жінкам часто бажають заможного чоловіка. За словами Мішиної, кожен може досягти успіху самостійно, але з дитинства нам розповідають про те, що “жінка доповнення до чоловіка, і він зобов’язаний”.

Також у своєму дописі до світлин знаменитість дала пораду жінкам, запевнивши, що матеріальні речі підвладні лише людині, якщо вона вірить у себе, має силу та любов. Окрім того, Ксенія доповнила, що сама не проти мати багатого обранця.

“Взагалі то я не проти багатого чоловіка, але чому перш за все мені/тобі не стати такою”, – підкреслила жінка.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина самостійно виховує сина Платона, якому недавно виповнилося 12 років. Народився він, коли акторці було 22 роки. Особистість батька хлопчика вона тримає в секреті, проте раніше розповідала, що в цих відносинах було фізичне насилля.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.