Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Михайло Поплавський відомий громадськості як український співак, автор багатьох мистецьких проєктів та ректор Київського національного університету культури і мистецтва. Прихильників Михайла Михайловича завжди цікавили моменти його життя, адже за свою кар’єру він випробовував на собі багато ролей. Однак публіка найбільше знає чоловіка як “співаючого ректора”.

Відомий ректор був одружений двічі. Першою дружиною була жінка на ім’я Людмила, яка працювала фельдшером у селищі, де проживав Поплавський. За словами Михайла, їхнє подружжя розлучилося через те, що Людмила забороняла йому вступати до інституту. Разом вони прожили понад рік.

Перша дружина Михайла Поплавського
Перша дружина Михайла Поплавського

Другою дружиною Михайла Михайловича також звуть Людмила. Познайомилась пара на дискотеці, а в результаті шлюбу народився син, якого назвали Олександром. Хлопчик став єдиним офіційним спадкоємцем знаменитості. У 2009 році подружжя розлучилося.

Друга дружина Михайла Поплавського
Друга дружина Михайла Поплавського

“Сьогодні багато чоловіків і жінок мучаться одне з одним. Краще розлучитися і бути щасливими. Це моя позиція” – поділився Поплавський.

Під час свого ректорства Михайло Поплавський зміг заробити на розкішний маєток під Києвом, що побудував у селищі Бортничі. Раніше в Мережі поширювалося відео двоповерхового будинку, де чітко видно нерухомість знаменитості. На великій території помітно кілька будинків та приватне озеро. А в будинку площею 1067,6 кв. м розташована власна сауна й просторі кімнати.

Як виглядає будинок Михайла Поплавського
Як виглядає будинок Михайла Поплавського

Нагадаємо, що у 2023 році Михайло Поплавський відзначив 30-ту річницю ректорської діяльності. Для “співучого ректора” було організоване справжнє свято, у якому взяли участь викладацький склад, випускники та студенти університету.

Популярне

Схожі статті

Хто красивіший без марафету? Ольга та Наталія Сумські показалися без макіяжу і вразили природною красою

Сестер Ольгу та Наталію Сумських вважають одними з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Так як виглядають акторки без макіяжу та марафету?

Невістка – в горлі кістка? Третя дружина Остапчука показала, який “багатий” стіл накрила для свекрухи

Великдень заведено відзначати всією родиною. От і батьки Володимира Остапчука вирішили відвідати сина з невісткою. Як зустріла молода невістка свекра та свекруху?

“Навіть для мене було занадто”: Оля Цибульська відверто зізналася, що стикнулася з сериозною недугою

Знаменита українська артистка Оля Цибульска поділилася з підписниками складною особистою історією, через яку зірка навіть не хоче зʼявлятися перед публікою. З чим довелося стикнутися співачці?