“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.

Українська співачка Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє. Детальніше знаменитість розповіла читачам на своїй сторінці в Instagram.

У своєму фотоблозі Каменських опублікувала новий допис, де прикріпила фото, на якому зображена за роботою у студії звукозапису в навушниках. Зірка позувала у звичайному повсякденному образі та без макіяжу.

Такий пост Каменських вирішила доповнити роздумами, звернувшись до прихильників. Вона написала про те, що кожен слухає музику в різних станах, тому прагне, щоб слухачі могли знайти музику, яка відображатиме внутрішній стан. Знаменитість додала, що час від часу важливо зупинитись і не шукати сенсу, а “поринути у рожеві хмари та помріяти”.

Окрім того, Настя зазначила, що творить різну музику, адже любить експериментувати з жанрами та образами. Не так давно співачка випустила ліричні пісні, такі як “Con Amor Se Cura” та “Mama Alma”, а незабаром шанувальники зможуть почути нову композицію “MOLOKO”.

“І ви навіть не уявляєте, скільки всього ще попереду”, – пише Настя Каменських.

Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа
Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Під публікацією зібралися підписники Насті Каменських, які поділилися на тих, кому сподобалась нова пісня, а також на тих, хто не в захваті від композиції. Зауважимо, що це звичайна реакція на музику, адже вподобання слухачів різні, і кожен має право на власну думку.

  • “Красунечка, дякую тобі за твою творчість, чекаємо на прем’єру”.
  • “Чекаю кожна твоя пісня краща і різна, обожнюю”.
  • “Дякую за те, що популяризуєте українську мову, культуру”.
  • “Ви чудова, але пісня про молоко – повний провал”.

Нагадаємо, нещодавно Каменських оприлюднила відео, де танцює під пісню “MOLOKO”. Під дописом зібралися фанати, які оцінили пісню, але були й ті, кому не сподобалась композиція співачки. Зокрема, хейтерам не сподобалося те, що пісня “про молоко”. Згодом обуреним коментаторам відповів Потап.

Популярне

Схожі статті

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Павлік, Боклан та інші

Час не рятує нікого. І ось уже всенародні кумири бачать легку сивину на скронях, а під очима купу зморшок. Любов фанів нікуди не поділася. От тільки хочеться пригадати, як вони виглядали замолоду.