“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Український співак, музикант та телеведучий Володимир Дантес поділився новими кадрами свого домашнього улюбленця – собаки породи лабрадудель. У своєму фотоблозі в Instagram чоловік опублікував відео з помітно підрослим цуциком Василем.

Відомий артист часто ділиться фотографіями Василя зі своїми шанувальниками. Цього разу співак продемонстрував, наскільки підріс Василь, зазначивши, що дехто вважав, що собака належить до породи мальтіпу, але це не так. Мальтіпу є представниками мініатюрних порід, тоді як на відео видно чималого пухнастика. Також музикант повідомив, що Василю виповнилося 5 місяців.

“Всі, хто казав, що це мальтіпу – бажаю всім такого мальтіпу”, – сказав Володимир Дантес своїм читачам.

Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя
Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя

Зазначимо, що собаки породи лабрадудль відзначаються активністю та дружелюбністю. Однією з особливостей цих пухнастиків є гіпоалергенна шерсть, що робить їх ідеальним вибором для людей, які мріють про улюбленця, але не можуть мати його через алергію.

Нагадаємо, що на початку 2024 року Володимир Дантес та бізнес-вумен Даша Кацуріна поділилися радісною новиною про поповнення у сім’ї. Вони вирішили прийняти домашнього улюбленця – собаку на ім’я Василь. Однак вперше про нового члена цієї сім’ї стало відомо на сторінці компанії, яка розводить лабрадудлів. Тоді Василеві було всього кілька місяців.

Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя
Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя

Сьогодні Кацуріна та Дантес проживають в одному будинку разом із дітьми Даші, донькою Олександрою та сином Іваном, від попереднього шлюбу з ресторатором Мішею Кацуріним. До слова, Кацурін живе з колишньою дружиною Володимира, співачкою Надією Дорофєєвою. Інколи діти проводять час із Михайлом.

Популярне

Схожі статті

Коли вдома є фарш і трішки картоплі: рецепт моєї свекрухи, гості називають його справжнім делікатесом!

М'ясний фарш з картоплею та сиром, запечені в духовці – ідеальний варіант, якщо хочеться побалувати себе та домашніх смачненьким. Швидше записуйте рецепт!

Катя Осадча показала власний будинок ззовні – утопає в зелених насадженнях: родинне гніздечко на мільйон

Час від часу Катя Осадча влаштовує фотосети просто з власного обійстя. От таким чином ми й можемо судити про те, як виглядає котедж телеведучої та прибудинкова територія.

Начинка для млинців, про яку мало хто знає + рецепт налисників “Три склянки”. Готую кожен день на замовлення

Цей рецепт налисників цікавий тим, що не доведеться запам'ятовувати чи записувати рецепт. Просто берете всіх основних інгредієнтів по 1 склянці. І виходить справжнє кулінарне диво.