Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дочка Володимира Кличка, яка росте справжнім ангелочком

Відомий український боксер Володимир Кличко – батько-одинак. Свою 9-річну доньку Кайю-Євдокію чоловік виховує в Україні, в той час, як матір дитини живе в США.

Український боксер Володимир Кличко протягом 9 років був у стосунках з відомою американською акторкою Гайден Панеттьєрі. Вони так і не узаконили свої відносини, однак стали батьками для маленької дівчинки. У 2014 році народилася донька Кличка і Панаттьєрі, яку назвали подвійним ім’ям Кайя-Євдокія.

Володимир Кличко розповів про свою доньку, яку виховує самостійно

Саме після народження донечки у зіркового подружжя почалися проблеми у стосунках. У Гайден трапилася важка післяпологова депресія, а згодом акторка почала зловживати алкоголем. Наречена Кличка навіть проходила лікування від алкоголізму і протягом року знаходилася у реабілітаційному центрі.

Володимир і Гайден так і не змогли свої стосунки і 2018 році розійшлися. Тоді екси вирішили, що їхня спільна донька залишиться жити з батьком. Варто відзначити, що Володимир Кличко не наполягав на тому, аби самостійно виховувати доньку. Мама дівчинки Гайден сама висловила бажання, залишити свою доньку жити з батьком.

Володимир Кличко розповів про свою доньку, яку виховує самостійно

Тоді Володимир Кличко разом з донькою повернувся в Україну, а Гайден Панаттьєрі залишилася жити у США.

Варто відзначити, що Кличко оберігає свою доньку від публічності. В Мережі є лише знімки дівчинки 3-річної давнини, а ось свіжих світлин немає.

Про саму дівчинку більше відомо з інтерв’ю її мами-американки, ніж від батька-українця. Так, нещодавно Гайден Панаттьєрі дала інтерв’ю, в якому розповіла про свою 9-річну доньку, яка навідує в Україні вкрай рідко.

Так, американська акторка розповіла, що її донька точно не буде акторкою, як вона. За словами Гайден, Кайя-Євдокія не прагне до медійності і не любить виступати на сцені. Втім, дівчинка має інші вподобання. Так, донька Кличка дуже любить коней та займається кінним спортом, а також плаванням.