В береті і кросівках: Оля Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом (ФОТО)

Оля Полякова показалась на тлі лондонських вулиць у стильному образі з французьким шармом. Новими світлинами співачка поділилась у своєму Instagram.

Українська співачка та блогерка Оля Полякова поділилась новими світлинами у своєму фотоблозі в Instagram. Знаменитість показалась у красивому образі на вулицях Лондона.

Відома співачка порадувала прихильників новим контентом. Знаменитість поділилась, що перебуває в Лондоні, де провела важливу зустріч, про яку незабаром розповість аудиторії.

Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом

Так, у фотоблозі Полякова оприлюднила новий пост, де показала серію фото, на яких позує на тлі лондонських вулиць. Відома артистка приміряла на себе образ француженки. Вона одягнула чорні штани фасону кльош і скомбінувала їх з подовженим піджаком білого кольору, а також чорною кофтою.

Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом

Такий образ співачка доповнила блакитною сумкою й чорним беретом, який додав знаменитості французький шарм. Також вона одягла сонцезахисні окуляри, при цьому волосся вирішила укласти  легкими хвилями. Свою публікацію Полякова підписала:

“Привіт з Лондону! Нарешті їм хтось привіз сонце”.

У коментарях під цим постом зібрались фанати виконавиці, які висловили компліменти щодо красивого та стильного образу кумирки.

  • “Вам дуже личить Лондон”.
  • “Стильна красуня”.
  • “Шикарні окуляри. Привіт з нещодавно відвіданого вами Гамбургу”.
  • “Класний бренд. Французький?”.
  • “Навіть не треба пояснювати, хто привіз їм сонце у Лондон”.

До слова, недавно зірка української сцени поділилась родинним контентом. Вона показала молодшу доньку Алісу та маму Світлану Іванівну за сніданком. Окрім того, співачка відвідала красиві місця Лондона, а нові фото опублікувала у соцмережах.

Нагадаємо, Оля Полякова та Вадимом Буряковський виховують двох доньок, Алісу та Марію. Відоме подружжя разом близько 20 років.