Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Олександра Кучеренко – відома українська модель, телеведуча, журналістка та володарка титулу “Міс Україна 2016”. Саме ця красуня свого часу підкорила серце відомого телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова, який багато років був затятим холостяком.

У 2019 році закохані зіграли таємне весілля і повінчалися у Єрусалимі. Лише після цього Кучеренко та Комаров розповіли публічно про свої відносини. Варто відзначити, що стосунки між Олександрою та Дмитром почалися, коли дівчині було всього 18 років, а її обранцю Дмитру – 33. Та закохані запевняють, що зовсім не відчувають різницю у віці.

Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров

Зараз Олександра Кучеренко розвиває власну кар’єру на телебаченні. Зокрема, Олександра являється ведучую спортивних новин на телеканала ICTV.

Також дівчина активно веде свій Інстаграм-блог, де в основному показує моменти із свого творчого життя. Так, нещодавно Олександра показала наряд, в якому з’явилася під часу ефіру на телебаченні.

Телеведуча була одягнена у блузку небесно-блакитного кольору, яка була щедро оздоблена блискучим камінням. Також не блузці була вертикальна прозора вставка, яка теж сяяла від оздоблення камінням.

Дружина Дмитра Комарова Кучеренко вразила публіку яскравим аутфітом

Доповнила свій образ Кучеренко ніжними прикрасами, макіяжем з акцентом на очі та стриманою укладкою.

Варто відзначити, що дружина Комарова Олександра Кучеренко виглядає неперевершено. Недарма дівчина отримала статус “Міс Україна” у 2016 році.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні зіркове подружжя Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко нікуди не переїжджали і продовжують проживати у своїй квартирі у Києві.

Наразі Дмитро Комаров не їздить у відрядження за територію України, а знімає свої проєкти на території рідної держави.