facebook

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Колишня солістка українського жіночого поп-гурту “ВІА Гра” та дружина Валерія Меладзе, Альбіна Джанабаєва, оприлюднила світлини у своєму фотоблозі в Instagram. Співачка продемонструвала цікавий образ, який викликав багато коментарів серед її шанувальників.

Так, 45-річна Альбіна активно веде соцмережі та регулярно радує читачів новим контентом. Цього разу вона опублікувала пост, де продемонструвала серію знімків з фотосесії на тлі моря. Джанабаєва позувала у довгій сукні чорного кольору, яка чудово підкреслила її фігуру. Блогерка вирішила зібрати волосся в акуратний пучок на потилиці, залишивши невеликі локони біля обличчя. Свій образ екс-солістка “ВІА Гри” доповнила туфлями на високих підборах, що додали ногам стрункості. Допис був супроводжений піснею Альбіни “Бути з тобою”, а також вона вирішила додати до нього слова, взяті з тексту пісні.

“І я торкаюся хмар своїми крилами”, – підписала Альбіна Джанабаєва.

Фанати співачки засипали її компліментами, відзначивши розкішну фігуру та ефектний образ. До слова, сторінка дружини Валерія Меладзе налічує понад 500 тисяч підписників, і кожний пост співачки отримує безліч вподобайок і захоплених коментарів від читачів.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні
Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні

Нагадаємо, що не так давно у Мережі поширювалися чутки про ймовірне розлучення Альбіни та Валерія Меладзе. Однак відоме подружжя ніяк не прокоментувало ці розмови. Зауважимо, офіційно Валерій та Альбіна одружилися у 2014 році, проте відомо, що зіркова пара була в романтичних стосунках ще багато років до шлюбу. Сьогодні вони виховують трьох спільних дітей, а також у Меладзе є двоє дітей від минулого шлюбу з Іриною Меладзе.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.