Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.

Український ведучий та екс-чоловік блогерки Даші Квіткової, Нікіта Добринін, порадував прихильників новими фото з повсякденного життя. Шоумен поділився планами щодо набиття нового тату, опублікувавши кілька знімків з тату-салону в Instagram.

Так, відомий телеведучий опублікував декілька фото та відео в Instagram-stories, де показався в тату-салоні. Спершу чоловік звернувся до читачів, інтригуючи підписавши, що “ранок міг бути добрим”. Згодом Нікіта Добринін продемонстрував знімок з написом “Tattoo” і додав, що відчуватиме біль.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки
Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки

У наступних stories Добринін поділився фотографією, яку зробив, позуючи навпроти дзеркала. На знімку видно колишнього чоловіка Квіткової у повсякденному образі – чорна футболка та джинси синього кольору, які шоумен вирішив доповнити кремовими сандалями поверх шкарпеток. Потім він поцікавився, чи сподобалось шанувальникам його взуття.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки
Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки

До слова, після розлучення Нікіти з Дашею Квітковою, офіційні стосунки яких тривали близько двох з половиною років, йому приписували багато романів. Проте не так давно чоловік зізнався, що більше не самотній. Хто саме зайняв серце телеведучого – невідомо. Нікіта додав, що ще не знайомив нову обраницю з сином Левом від шлюбу з Дашею. За словами Добриніна, він усвідомив, що особисте життя повинно залишатися особистим.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки
Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки

Варто нагадати, що раніше, на одному з інтерв’ю, шоумен натякнув на причину розлучення з Квітковою, поділившись, що “не можна продовжувати любити, коли не отримуєш взаємних почуттів”. А після цього зауважив, що перед розставанням вони з Дашею повінчались, намагаючись покращити стосунки, але це не принесло ніякого успіху.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.