Хто красивіший без марафету? Ольга та Наталія Сумські показалися без макіяжу і вразили природною красою

Сестер Ольгу та Наталію Сумських вважають одними з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Так як виглядають акторки без макіяжу та марафету?

Сестри Наталія та Ольга Сумські водночас дуже схожі і дуже різні. Вони обоє є відомими українськими акторками, мають яскраву та виразну зовнішність, та ось характери у сестер кардинально різні. Саме через це між Ольгою та Наталею дещо натягнуті відносини.

Варто відзначити, що й зовнішність у сестер різна. Дехто вважає, що Наталія красивіша за свою молодшу сестру, а є ті, хто впевнений, що з красою Ольги Сумської ніхто не може конкурувати.

Вже якщо і порівнювати красу акторок, то точно потрібно оцінювати красунь без макіяжу. В Мережі небагато світлин Ольги та Наталії, де вони без макіяжу, та все ж, знайти їх можна.

Ольга Сумська

Ольга Сумська без макіяжу та у спортивному костюмі
Ольга Сумськабез макіяжу та у спортивному костюмі

Ользі Сумській – 57 років. Та дивлячись на її фото, в це важко повірити. Жінка виглядає на 15 років молодше. Навіть без макіяжу, зачіски та розкішних суконь Ольга Сумська виглядає розкішно.

Варто відзначити, що акторка не робила жодних пластичних операцій. Втім, щоб так виглядати Ольга докладає багато зусиль. Жінка веде здоровий спосіб життя: займається спортом та слідкує за харчуванням.

Звісно, Сумська регулярно навідує косметолога, де їй роблять різноманітні процедури для омолодження шкіри обличчя. Також акторка користується професійною доглядовою косметикою в домашніх умовах.

Ольга Сумська показала обличчя без макіяжу крупним планом і вразила зморшками
Ольга Сумська

Варто відзначити, що на зовнішність Сумської також впливає її стиль. У свої 57 років жінка дуже стильно одягається і завжди має відмінний макіяж та зачіску.

Наталія Сумська

Народна артистка України Наталія Сумська
Як виглядає Наталія Сумська без макіяжу

На відміну від своєї молодшої сестри Наталія Сумська майже не фарбується, а волосся зазвичай збирає у пучок. Також Наталія досить стримано одягається. Та все це не заважає акторці виглядати приголомшливо. Наталія вирізняється своєю природною красою.

Рівняти красу Ольги та Наталії Сумських все ж не варто. Кожна з цих жінок гарна по-своєму і є взірцем для наслідування.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.