І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Кузьма Скрябін

Артист одружився у 1994 році. Зі Світланою Бабійчук вони навчалися в паралельних класах. За 3 роки родина поповнилася донечкою Марією-Барбарою. Вони обожнювали подорожі, тож об’їхали разом чи не пів світу.

Міцні зіркові шлюби Кузьми Скрябіна, Тіни Кароль, Руслани Писанки

Родинна ідилія закінчилася 2 лютого 2015 року. Того дня була страшенна ожеледиця. Андрій Кузьменко їхав із гастролей з Кривого Рогу. За кермом перебував сам музикант. Через зіткнення з молоковозом життя народного улюбленця обірвалося.

Євген Огір

У 2007 році Євген Огір став продюсером Тіни Кароль. Та зовсім скоро обоє зрозуміли, що можуть бути не лише колегами, а значно більше. Тож узимку 2008-го вони зіграли весілля на мальовничих островах.

Міцні зіркові шлюби Кузьми Скрябіна, Тіни Кароль, Руслани Писанки

Влітку пара вирішила обвінчатися. Доля послала їм попередження – у Тіни в церкві від свічки зайнялася фата – та тоді ніхто зі щасливих молодят не звернув на це уваги, адже готувалися невдовзі стати батьками первістка. За 4 роки в Євгена виявили рак шлунка. Ще за півтора року Огіра не стало.

Руслана Писанка

З бізнесменом Ігорем Ісаковим ведуча й акторка познайомилася 2009 року в соціальній мережі. Оскільки роботи в той час у знаменитості не було, вона гортала сторінки сайту знайомств. Отак і натрапила на свою майбутню половинку.

Міцні зіркові шлюби Кузьми Скрябіна, Тіни Кароль, Руслани Писанки

За півтора року вони з Ігорем одружилися. Влітку 2022 року стало відомо про смерть всенародної улюблениці. Востаннє вона вийшла на сцену у лютому й впала через поламані в кількох місцях кісточки на нозі. Так широкий загал дізнався, що Руслана давно страждала на онкологію, тільки нікому не зізнавалася.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.