Копія відомого батька: Ольга Сумська показала свою молодшу доньку та вразила схожістю з Віталієм Борисюком

Ольга Сумська поділилась рідкісними сімейними знімками. Акторка позувала у сукні-вишиванці поряд із молодшою донькою та здивувала схожістю з батьком.

Українська акторка та телеведуча Ольга Сумська поділилась сімейними знімками. На своїй сторінці в Instagram вона оприлюднила рідкісні фото з молодшою донькою та чоловіком.

На фотографіях можна побачити 22-річну красуню Ганну, доньку Ольги, та її чоловіка, актора Віталія Борисюка. Такі знімки знаменитість опублікувала на честь великого свята. Сумська разом з рідними відвідали храм, де освятили великодній кошик.

Для сімейних фотографій Ольга позує у сукні-вишиванці, а її донька – в сорочці білого кольору та вільних чорних штанах. Усі члени родини щасливо усміхаються на камеру. Фото були зроблені на фоні виставки писанок, що на подвір’ї Верхньої Лаври.

Також у дописі Ольга Сумська привітала українців із Христовим Воскресінням і подякувала нашим захисникам. Користувачі Мережі висловили компліменти зірковій мамі та дочці, зауваживши, що Ганна схожа на свого батька.

  • “Яка гарна дівчина! Відчувається порода! Миру Вашій родині”.
  • “Нехай здійсниться наша найзаповітніша мрія! Добра та світла у душі всім нам”.
  • “Дуже гарна сім’я. Дякую, і Вас зі Святом”.

Нагадаємо, першим чоловіком Ольги був актор Євген Паперний. У цьому шлюбі народилась старша донька акторки – Тоня. До слова, сьогодні Антоніна проживає в росії та одружена з актором Володимиром Ягличем. Другим чоловіком Ольги став Віталій Борисюк, з яким вона познайомилась на знімальному майданчику. У закоханої пари народилась донька Ганна. З того часу подружжя вже понад двадцять років разом.

Ольга Сумська показала свою молодшу доньку та вразила схожістю з Віталієм Борисюком
Ольга Сумська показала свою молодшу доньку та вразила схожістю з Віталієм Борисюком

Відомо, що молодша донька Ольги закінчила Київський національний університет театру і кіно імені Карпенка-Карого. Дівчина пішла стопами батьків і планує пов’язати життя з творчістю.

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.