Колір волосся – батьківський: Віталій Козловський показав рідкісне фото з 2-місячним сином від своєї дружини

Відомий український артист Віталій Козловський показався на новому фото зі своїм 2-місячним сином. Не так давно знаменитість вперше став батьком.

Декілька місяців тому величезна фанатська база відомого українського артиста Віталія Козловського раділа за свого кумира. Знаменитість став батьком маленького сина, якого назвали Оскаром. Малюка чоловікові подарувала його кохана дружина, з якою він побрався незадовго до цього.

У соціальній мережі продовжують активно обговорювати поповнення у молодій родині української зірки. Сам Віталій Козловський свого щастя не ховає та активно ділиться останніми новинами. Так, наприклад, нещодавно артист показався на свіжому кадрі зі своїм малюком.

Козловський показав сина

На особистій сторінці Віталія Козловського у соціальній мережі Інстаграм нещодавно з’явився допис, в якому він показав світлину, зроблену на тлі своєї оселі. На руках чоловік тримав двомісячного малюка, який ніжно пригорнувся до тата.

Віталій Козловський став батьком і показав свого новонародженого сина
Віталій Козловський став батьком і показав свого новонародженого сина

Неозброєним оком можна було побачити, яким щасливим на фотографії позував відомий український співак. Він яскраво усміхався, поки уважно дивився у камеру. Син Віталія Козловського ще настільки маленький, що батько з легкістю тримає його просто в одній руці.

У Віталія Козловського народився син від його таємної дружини
У Віталія Козловського народився син від його таємної дружини

Нагадаємо, що до цього Віталій Козловський вже розповідав про свою родину та ставлення до близьких. Знаменитість визнав, що з народженням сина він став особливо сентиментальним та пускає сльозу кожного разу, коли далеко від дружини та дитини й думає про них.

Юлія Бакуменко, дружина артиста, у коментарях до таких його щемливих дописів завжди зазначає, що вони з малюком теж сильно сумують за своїм чоловіком і татусем.

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.