Який манікюр найчастіше робить Настя Каменських: цей стиль ніколи не пасуватиме Тіні Кароль (Фото)

Настя Каменських – одна з найстильніших жінок українського шоу-бізнесу. Вона не лише гарно одягається, а й робить найбільш трендовий манікюр у цьому сезоні.

Експерти говорять, що манікюр може багато чого розповісти про характер жінки. Виявляється, колір лаку, форма та довжина нігтів може розповісти про вас, як про особистість.

Звісно, на вподобання жінок впливають ще й тренди, які нав’язують нам з соціальних мереж, телебачення та реклами. Якщо колись всі жінки були в захваті від великої кількості оздоблення на нігтях, малюнків, та блискіток, то зараз це вважається несмаком.

А якому манікюру надає перевагу Настя Каменських? Співачка гарно розбирається в моді і трендах, тому і манікюр у неї завжди актуальний. Втім, Каменських у цьому випадку дивиться не лише на моду, а й власні вбодобання. Співачка ніколи не носила довгі нігті і не фарбувала їх в яскраві кольори.

Який манікюр найчастіше робить Настя Каменських
Який манікюр найчастіше робить Настя Каменських

Форма та розмір нігтів

Вже багато років підряд Каменських має одну форму і один розмір нігтів: короткі нігті з формою м’який квадрат. Це вказує на практичність співачки, адже такі нігті зовсім не заважають.

Який манікюр найчастіше робить Настя Каменських
Який манікюр найчастіше робить Настя Каменських

Колір нігтів

Настя Каменських надає перевагу однотонним покриттям: жодних візерунків, наклейок, чи блискіток. Найчастіше співачку можна побачити з темними відтінками: вишневий, коричневий, бордовий. Експерти запевняють, що темний лак полюбляють жінки з сильним характером, які люблять командувати.

Рідше Настя може зробити світліший манікюр і використати білий, або молочний лак. Такий манікюр співачка зазвичай робить влітку.

Варто відзначити, що однотонний манікюр досить універсальний і підходить як під повсякденний образ, так і під концертні вбрання.

Тренди манікюру 2024

В цьому році актуальний манікюр з ефектом натуральних нігтів – прозорі нюдові кольори. Також актуальний колір металік і перламутрові відтінки.

А ось кислотні кольори в цьому році більше не актуальні.

Популярне

Схожі статті

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.

Осадча, Кароль, Падалко похизувались у вишиванках: хтось у нових найдорожчих, а комусь й торішня серцю мила

Щороку вишиванка стає дедалі популярнішим елементом гардероба українців, особливо під час святкувань Дня вишиванки. Цього року українські зірки, як завжди, вразили своїм вбранням.

Більше ніяких покупних хачапурі й пиріжків: неймовірні картопляні трубочки без дріжджів, але з секретиком

Якщо ви любите домашню випічку і хочете спробувати щось нове, цей рецепт для вас — картопляні трубочки з бездріжджового тіста. Замість дріжджів ми використовуємо інший продукт, про який й розкажемо.