Не українська красуня: при вигляді американської дружини-моделі Андрія Шевченка у вас відніме дар мови

Відомий український футболіст Андрій Шевченко знаходиться у законному шлюбі вже 20 років. Дружина спортсмена – американська модель, яка подарувала йому 4-х синів.

Андрій Шевченко – український футболіст та тренер, який побудував приголомшливу спортивну кар’єру і став відомим на весь світ. Та крім успішної кар’єри Андрій зміг побудувати ще й міцну сім’ю. Чоловік одружився з американською моделлю Крістен Пазік у 2004 році і протягом 20 років він щасливий у шлюбі та виховує чотирьох синів.

Що відомо про дружину Шевченка Крістен Пазік

Як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю
Як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

Крістен Пазік – у минулому американська та британська модель. Родом жінка з Польщі та кар’єру моделі вона будувала саме у США. З Шевченком Крістен познайомилася у 2002 році на вечірці відомого модельєра Джорджіо Армані. Між ними відразу пролетіла іскра і вони закрутили роман. Вже через 2 роки закохані зіграли таємне весілля, а згодом стало відомо, що Крістен вагітна. Так, у 2004 році на світ з’явився первісток подружжя, якого назвали Джорданом.

Як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю
Як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

Зараз Джордану 20 років і він є студентом одного з найпрестижніших університетів світу і навчається у Єлі. Хлопець любить спорт, але як хобі. Стати професійним спортсменом, як батько, Джордан ніколи не хотів.

Андрій Шевченко з сином Джорданом

Крім старшого Джордана у Андрія і Крістен є ще троє молодших синів: Крістіан (18 років), Олександр (12 років) та Райдер-Габріель (10 років).

Андрій Шевченко показав своїх красенів-синів від дружини-американки
Андрій Шевченко показав своїх красенів-синів від дружини-американки

Цікаво, що 18-річний син Шевченка Крістен також футболіст, як і його зірковий батько. Хлопець грав у відомому клубі “Челсі”, а у 2023 році підписав свій перший контракт з футбольним клубом “Уотфорд”.

Останні 15 років зіркова родина проживає у Лондоні, там у них є власний просторий будинок. Звісно, Андрій Шевченко часто буває в Україні, а після початку повномасштабної війни футболіст проявив активну позицію і почав допомагати своїй Батьківщині, зокрема фінансами.

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.