Катя Осадча показала власний будинок ззовні – утопає в зелених насадженнях: родинне гніздечко на мільйон

Час від часу Катя Осадча влаштовує фотосети просто з власного обійстя. От таким чином ми й можемо судити про те, як виглядає котедж телеведучої та прибудинкова територія.

На Великдень телеведуча Катя Осадча не втрималася – поділилася, як готується до великого свята. Вони з Юрієм Горбуновим та двома синами мешкають у просторому 2-поверховому будинку під Києвом.

Отже, маємо можливість оцінити велику кількість зелені довкола родинного маєтку. На клумбах чимало вічнозелених насаджень. Ще й стіна будинку на рівні обох поверхів увита зеленими листочками.

Катя Осадча показала, як виглядає їхній з Юрієм Горбуновим будинок

Тож зіркова оселя нагадує якесь казкове житло. До будинку примикає тераса, прикрашена гірляндами. Якщо увімкнути ввечері освітлення, й справді опинишся немов у казці.

Не менш цікаво і в середині будинку. Інтер’єр кухні-вітальні в оселі телеведучої можемо побачити, допоки господиня накриває святковий Великодній стіл. Стіни, вікна, фіранки білосніжні.

Катя Осадча показала, як виглядає їхній з Юрієм Горбуновим будинок

Тут теж багато зелені – певно, Осадча любить доглядати за кімнатними рослинами. На білу скатертину Катя виклала вишиті серветки. Тарілки теж прикрасила серветками з вишивкою.

Щоб родина могла розговітися, знаменитість поставила тарілки з наїдками. Є тут і сало, ковбаска. Та головними атрибутами свята, звісно, стали паски – звичайна та сирна, а ще крашанки. Іванко й Данилко з задоволенням билися на яйцях.

Катя Осадча показала, як виглядає їхній з Юрієм Горбуновим будинок

На честь свята Катя вбралася у вишиту сукню в зелених тонах. Глава родини з синами наділи святкові білі вишиванки. Старший син Осадчої Ілля цьогоріч на Великдень до України, напевно, не приїжджав, оскільки його немає на фото. До речі, названа донька Юрія, як і первісток Катерини, теж нині мешкає в Америці. Забрала до себе жити й маму, першу дружину Горбунова.

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.