Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Вікторія Булітко та Євген Сморигін давно зачарували українську публіку своїм акторським талантом. Зіркова пара “Дизель Шоу” офіційно працює вже 9 років, проте актори були знайомі задовго до початку спільної професійної діяльності.

Так, недавно українське гумористичне телешоу “Дизель Шоу” відзначило день народження. На своїй сторінці в Instagram Вікторія поділилась новиною про те, що цього року команді “Дизель” виповнилося 9 років. У своєму пості вона висловила подяку глядачам за щирі посмішки та гучні оплески, які надихають артистів. Також зірка зазначила, що частину коштів від продажу квитків вони передають на потреби українських захисників.

“Я бачила ваші усмішки, блискучі очі та щирий сміх — усе це дає мені енергію творити далі!  Цей взаємообмін позитивом напрочуд важливий у наш складний час”, – підкреслила Вікторія.

Зазначимо, що одна з найвідоміших сценічних пар – Вікторія Булітко та Євген Сморигін – підтримують міцні стосунки вже понад 13 років. Артисти були знайомі ще до виступів на сцені “Дизель Шоу”. Раніше актори розповідали, що спільний творчий шлях почали у 2010 році. Саме тоді у команду гумористичного шоу шукали актора, і Євген запропонував на цю роль Вікторію.

Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом
Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом

Звісно, прихильники нерідко підозрювали зіркових друзів у романтичних стосунках, проте це були лише розмови. Відомо, що Євген Сморигін одружений і разом зі своєю коханою виховує трьох дітей.

Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом
Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом

До слова, на початку 2024 року Вікторія Булітко поділилась, що виходить заміж. Обранець освідчився знаменитості в день її народження – 25 січня. Для 41-річної Вікторії це перший шлюб. Сьогодні вона рідко ділиться подробицями особистого життя.

Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом
Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом

Популярне

Схожі статті

Все кинула в каструлю і перебила блендером: за 15 хвилин ароматний крем-суп з грибів готовий до подачі

Щоб різнобарвити ваше повсякденне меню, пропоную спробувати ніжний та вершковий крем-суп на основі грибів. Він сподобається навіть тим, хто байдужий до перших страв.

Перше кохання Наталки Карпи привело співачку в ступор: дівчина зазнала зраду, ще й пережила непоправну біду

Перше кохання в Наталки Карпи закінчилося трагедією. Мало того, що обранець закрутив шури-мури з її найкращою подругою, так ще й раптово помер через нещасний випадок.

Заливний пиріг із картоплею готую на вечерю або для раптових гостей: швидко, смачно, ситно, ароматно

Вечерю можна приготувати нашвидкуруч, якщо запланувати заливний пиріг із картоплею. тісто дуже швидко готується на кефірі, а місити його руками взагалі не доведеться. При цьому виходить ситно.