Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Павлік, Боклан та інші

Час не рятує нікого. І ось уже всенародні кумири бачать легку сивину на скронях, а під очима купу зморшок. Любов фанів нікуди не поділася. От тільки хочеться пригадати, як вони виглядали замолоду.

Віктор Павлік

Порахувати кількість своїх шлюбів головному Шикидиму країни й самому, напевно, складно. Тільки з Ларисою Созаєвою ставав на весільний рушник двічі. Всі ми чудово пам’ятаємо співочого парубка з пишною кучерявою шевелюрою.

Як виглядали Віктор Павлік, Стас Боклан та Павло Зібров тоді й зараз

Нині від кучерів у 58-річного артиста практично нічого не залишилося. Натомість є молода дружина Катя Репяхова й зовсім маленький синочок, якого й без того багатодітному тату подарувала блогерка.

Стас Боклан

Актор має купу театральних нагород і дуже багато знімається в кіно. Нині Станіславу Володимировичу 64 роки. Молодь бачить у ньому сивочолого дідуся з пишною бородою з серіалу “Папік”.

Як виглядали Віктор Павлік, Стас Боклан та Павло Зібров тоді й зараз

Натомість старше покоління пригадує легеня-красеня з більш ранніх років. Молодий актор був настільки гарним, що дуже важко уявити, як спромоглася дружина Наталя Кленіна втримати благовірного біля себе не один десяток років.

Павло Зібров

Народний артист полюбляє красуватися перед публікою і має для цього всі фізичні дані. От тільки у 66 років змушений неабияк доглядати за собою та постійно носити перуку. А колись же був красенем без усіх цих заморочок. З молодості залишився невіддільний атрибут – вуса, які артист вважає своєю візитною карткою.

Як виглядали Віктор Павлік, Стас Боклан та Павло Зібров тоді й зараз

Коли одного разу чисто поголив обличчя, то дружина Марина й близько не підпускала до себе, поки не відновив рослинність під носом. А перуку чоловіку довелося надіти дуже рано, оскільки одного разу спалив матері будинок і після цього посивів. Це Павло Миколайович таким чином хотів позбутися бджіл на горищі.

Популярне

Схожі статті

Скумбрія зі смаком червоної риби: гості навіть не здогадуються, що це не лосось. Ефектно і дуже смачно

Звичайна скумбрія буде мати смак дорогої червоної риби, якщо її приготувати правильним способом. Спробуйте так запекти рибку і ви будете в захваті від результату.

Улюблений салат моєї свекрухи – для фігури корисно: відварюю 2 буряки, беру свіжий апельсин і роблю шедевр

Салат з буряком та апельсином — це ідеальний вибір для тих, хто цінує здорове харчування та цікаві поєднання смаків. Яскравий і надзвичайно корисний, цей салат стане доповненням до вашого меню.

Чоловік просить готувати частіше, бо так згадує дитинство: ділюся рецептом запіканки з сиру, як у садочку

Ніжна сирна запіканка, приготована за цим рецептом, стане чудовим варіантом для сніданку, полуденку або десерту. Її легкість і ніжність обов'язково сподобаються і дітям, і дорослим.