Червона помада та короткий топ: Катерина Осадча показала фото зі своєї юності та пригадала початок кар’єри

Катерина Осадча поділилась архівним фото з початку своєї кар'єри. Телеведуча показала, який вигляд вона мала у 2005 році, коли стартувала програма "Світське життя".

Українська журналістка та телеведуча Катерина Осадча поділилась архівним фото зі своєї юності. Знаменитість показала, який вигляд мала на початку кар’єри. Світлиною вона поділилась на своїй сторінці в Instagram.

Недавно Катерина оприлюднила фото, яке було зроблене ще на початку програми “Світське життя”. Зірка поділилась колажем з двох фото, показавши свій вигляд з різницею у 19 років. На знімку вона зображена у вишиванці та довгій спідниці червоного кольору. Катерина розпустила волосся, а губи нафарбувала червоною помадою.

Катерина Осадча показала фото зі своєї юності та пригадала початок кар'єри
Катерина Осадча показала фото зі своєї юності та пригадала початок кар’єри

Окрім того, 40-річна телеведуча пригадує ці часи з особливим теплом, адже саме тоді почалась її творча кар’єра, а в Україні вперше провели міжнародний пісенний конкурс “Євробачення”. До слова, тоді з перемогою до Києва приїхала співачка Руслана з легендарними “Дикими танцями”.

“Світське життя” – це популярне шоу, яке набуло великої популярності серед української публіки. Катерина проводила короткі інтерв’ю з зірками шоубізнесу, дізнавалась цікаві подробиці з пісенного конкурсу “Євробачення” та спілкувалася з гостями.

Катерина Осадча показала фото зі своєї юності та пригадала початок кар'єри
Катерина Осадча показала фото зі своєї юності та пригадала початок кар’єри

Нагадаємо, сьогодні Катерина Осадча живе у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим, з яким виховує двох спільних синів – 2-річного Данила та 6-річного Івана. Разом подружжя уже понад 7 років, а їхні стосунки почалися ще раніше. Зіркова сім’я проживає в заміському будинку, що розташований під Києвом.

Також знаменитість має дорослого сина Іллю від попереднього шлюбу. Нині хлопець навчається та проживає за кордоном. Ще підлітком він обрав бути непублічним, тому його рідко можна побачити у соцмережах знаменитості. Однак інколи вона робить винятки.

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.