Ольга Сумська та Руслана Писанка похвалилися своїми купальниками в Криму (ФОТО)

Актриса Ольга Сумська поділилася архівними фотографіями з кінофестивалю "Алые паруса", який проходив у 2001 році в Криму.

Українська актриса Ольга Сумська вирішила поностальгувати і поділитися архівними фотознімками у своїх соціальних мережах.

У своєму Instagram вона показала підписникам справжній скарб для історії українського кінематографу — архівні знімки з кінофестивалю “Алые паруса” 2001 року, який проводився в таборі “Артек”.

На яскравих кадрах справжні зірки українського кіно радісно позують в купальниках в морі і на пляжі.

Фото с Instagram Ольги Сумской
Фото з Instagram Ольги Сумської

На фестиваль в 2001 році з України вирушила делегація в обличчі Ольги Сумської, її чоловіка Віталія Борисюка, Володимира Горянського, Руслани Писанки, Ади Роговцевої, Раїси Недашківської, Івана Гаврилюк та Антоніни Паперної — старшої дочки Ольги Сумської.

Фото с Instagram Ольги Сумской
Фото з Instagram Ольги Сумської

“Згадаймо світлі, мирні часи … Міжнародний кінофестиваль “Алые паруса”, рідний Артек, липень 2001 року. Українська делегація у повному складі біля Чорного моря. Уміємо відпочивати”, — підписала свою публікацію Роксолана вітчизняного кіно.

Підписники Ольги були у захваті від таких рідкісних архівних знімків і залишили під постом сотні позитивних коментарів.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.