Телеведуча Наталя Мосейчук показала свою маму-вчительку і розповіла про шкільні роки

Ведуча теленовин "Право на владу" розповіла, що моя мама була її першою шкільною вчителькою.

Телеведуча Наталя Мосейчук до кінця навчального року в Україні вирішила поділитися своїми шкільними спогадами і показала фото першої вчительки, якой у неї була власна мама.

Наталя також є амбасадором освітньої премії Global Teacher Prize Ukraine, тому всіляко опікується питаннями навчання і шкільної сфери.

За словами телеведучої, її мама Анна Миколаївна з легкістю б могла перемогти в конкурсі “Учитель року” і вона дійсно гідна цього.

“Я провела з нею перший шкільний рік. І з задоволенням спостерігала, як вона вчила інших дітей. Як стояла, згорбившись над Андрійком Романцевим і, тримаючи його ручку в своїй, вона прописувала букви в прописах. А він в цей час з цікавістю розглядав її кулон “Ніфертіті”. Як готувала з дітьми “посиденьки” і кожному з 25 учнів робила костюми. Як їздила з нами на екскурсію в Будапештський зоопарк”, — поділилася спогадами Мосейчук.

Мама Натальи Мосейчук Анна Николаевна
Мама Наталії Мосейчук Анна Миколаївна

Наталя також розповіла, що незважаючи на те, що вона була дочкою вчительки, у неї не було ніяких привілеїв. Маму вона називала строго по імені та по батькові, а однокласники навіть не підозрювали, що вони рідні люди.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.