Шкіряний топ Руслани, етночобітки Кароль: ці та інші прикиди українців, що стали культовими на “Євробаченні”

Щойно почала брати участь в "Євробаченні", Україна стала відразу ж вражати європейську аудиторію не лише гарними співами та хореографічними постановками, але й дивакуватим вбранням.

Цьогоріч Україна поставила на “Євробаченні” своєрідний рекорд. Ще жодній країні в історії пісенного конкурсу не вдавалося 19 разів поспіль виходити до гранд-фіналу. Лише ми спромоглися жодного разу не пролетіти мимо. Тож alyona alyona & Jerry Heil не підвели.

Команда кожного учасника завжди намагалася вразити європейських меломанів. Найбільше до вподоби були етномотиви, з якими українці неодноразово перемагали. Натомість у пам’яті глядачів залишилися й цікаві елементи вбрання наших зірок.

Руслана

Першою привела “Євробачення” в Україну Руслана Лижичко. Її “Дикі танці” в Туреччині 2004 року сприйняли на ура. А костюм карпатської амазонки став культовим. Відтоді співачку важко уявити без коротенького шкіряного топа й такої ж спіднички з купою ремінців у виконанні Роксолани Богуцької. А зверху – ще й хутряна накидка.

Українці виконавці вразили Євробачення вбранням

Тіна Кароль

На сцену “Євробачення 2006” артистка вийшла у доволі сміливий спідничці від Вікторії Гресь. Вона була білого кольору. Лише підперізувала бюст червоною стрічкою. Натомість довжина була настільки мізерною, що відкривала практично всі ніжки Тіни. Та найбільше вразило публіку не це, а взуття Кароль. Дівчина вбралася в етночобітки – білі з вишитими квітами.

Українці виконавці вразили Євробачення вбранням

Вєрка Сердючка

Андрій Данилко вражав мільйонну аудиторію “Євробачення” блискітками від Анжели Лисиці наступного року після Кароль. На голові в артиста красувалася чимала зірка, причеплена до шапочки на кшталт тієї, що для плавання. Багато років по тому Сердючка виходила на сцену, неодмінно озброївшись 7-кілограмовою зіркою.

Українці виконавці вразили Євробачення вбранням

GO_A

У 2021-му присутні назавжди запам’ятали зелену шубу Катерини Павленко від Дмитра Куряти, в якій дівчина запально виконувала пісню з народними мотивами Shum.

Українці виконавці вразили Євробачення вбранням

Kalush Orchestra

За рік на сцені вже красувався Олег Псюк зі своєю командою. І хоча в його оркестрі було чимало колоритних персонажів, найбільше всім запам’яталася рожева панама лідера гурту. Після конкурсу цей головний убір продали з аукціону за 11 млн гривень.

Українці виконавці вразили Євробачення вбранням

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.