Ада Роговцева, Ліна Костенко, Софія Ротару показали себе в молодості: справжні красуні, але час невблаганний

Акторка Ада Роговцева, поетеса Ліна Костенко, співачка Софія Ротару стали справжніми перлинами. Українки з юних років вражали широкий загал не лише своїми талантами, але й гарною зовнішністю.

Ада Роговцева

Свою акторську кар’єру дівчина розпочала, коли їй не минуло й 20 років. А у 23 вже стала заслуженою актрисою України. Порахувати кількість нагород Ади Миколаївни та зіграні на сцені театру і в кіно ролі, напевно, неможливо.

Як виглядали замолоду Ада Роговцева, Ліна Костенко, Софія Ротару

Роговцева завжди дивувала шанувальників своєю красою. Навіть зараз, у 86 років, виглядає ідеально. А ще 2 роки тому зіграла лікарку у стрічці “Мама. Продовження”. Чудовий приклад для наслідування.

Ліна Костенко

94-річна поетеса та письменниця днями була нагороджена званням “почесний громадянин Києва”. Свого часу поетеса-шестидесятниця висувалася на Нобелівську премію. Видатну українку також хотіли зробити Героєм України, але вона відмовилася.

Як виглядали замолоду Ада Роговцева, Ліна Костенко, Софія Ротару

Писати Ліна Василівна почала у 27 років. Відтоді подарувала світу чимало поетичних збірок, перекладів з чеської та польської й одну прозову книгу. Від двох чоловіків має двох дітей. Донька Оксана викладає в Римі, син Василь працює програмістом у США.

Софія Ротару

Складається враження, що вік не владний над цією 76-річною співачкою. Співати на сцені Соня почала у 15 років. Відтоді не припиняла цього робити аж до смерті чоловіка Анатолія Євдокименка у 2002 році.

Як виглядали замолоду Ада Роговцева, Ліна Костенко, Софія Ротару

Згодом продюсером зірки став син Руслан, і почалося друге пришестя, коли пісні Ротару співали й старі, й малі. Нині Софія Михайлівна відмовляється від корпоративів принципово. Навіть якщо їй пропонують суми з великою купою нуликів, не виходить на люди.

Популярне

Схожі статті

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.

Руслана показала свій розкішний екобудинок, в якому є все: сад, город, басейн, студія, сонячні батареї

50-річна Руслана Лижичко уже 29 років живе у парі з Олександром Ксенофонтовим. Разом займаються музикою та започатковують інші проєкти. Одним із них стало зведення екобудинку.