Як виглядають всі жінки Сергія Притули і чи могли бути у нього романтичні стосунки з Ольгою Фреймут (ФОТО)

Відомий український ведучий і волонтер Сергій Притула був одружений не один раз. Розповідаємо, ким була його колишня дружина та як вона виглядала.

Сергій Притула – один із найпопулярніших представників українського шоубізнесу після початку повномасштабної війни вирішив змінити вектор своєї діяльності. Нині знаменитість активно займається волонтерством і допомагає українцям.

Втім, раніше знаменитість встиг завоювати прихильність мільйонів своїм талантом та артистичністю. Шанувальники Сергія Притули активно стежать не лише за його професійною діяльністю, але і за особистим життям. Що відомо про колишню дружину знаменитості?

Дружини Сергія Притули

Зі своєю першою дружиною Юлією Андрійчук знаменитість познайомився ще у 2000-х роках. На початку нового століття Сергій Притула приїхав працювати на радіо у Тернополі, де й зустрів своє перше серйозне кохання.

Як виглядають дружини відомого українського ведучого та волонтера Сергія Притули
Як виглядають дружини відомого українського ведучого та волонтера Сергія Притули

Зіркова пара вирішила одружитись, а весілля вони зіграли 2007 року. До 2013 закохані були разом і виховували спільного сина. Втім, вже через 6 років шлюбу Сергій Притула та Юлія Андрійчук вирішили, що розлучитись буде кращою ідеєю.

2015 року знаменитий український ведучий покликав заміж Катерину Сопельник. Знаменитості виховують двох спільних дітей і живуть у гармонії. Хоча війна розлучила закоханих, вони завжди чекають на зустріч і можливість знову жити разом.

Як виглядають дружини відомого українського ведучого та волонтера Сергія Притули
Як виглядають дружини відомого українського ведучого та волонтера Сергія Притули

А ось із колегою Ольгою Фреймут Сергія Притулу ніколи не пов’язувало нічого, крім професійних і дружніх стосунків. У відповідь на підозри шанувальників ведучий неодноразово заявляв, що його серце зайнято іншою жінкою. Зараз знаменитості і зовсім не спілкуються, адже свого часу Фреймут сильно образила Притулу.

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.