Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?

З 1991 року, року проголошення Незалежності України, змінилось 6 президентів. Як виглядали їхні дружини та чим займались і займаються перші леді? Багато з них мають власну та доволі успішну кар’єру, не пов’язану з політичною діяльністю своїх обранців, колишніх президентів України. Розповідаємо детально про кожну з колишніх Перших леді.

Дружина Порошенка

Як виглядає дружина колишнього президента Петра Порошенка 
Як виглядає дружина колишнього президента Петра Порошенка

А ось дружина Петра Порошенка свого часу здобула медичну освіту. Колишня перша леді працювала у кардіологічному відділенні, але пізніше захопилась громадською та політичною діяльністю.

Дружина Януковича

Як виглядає дружина колишнього президента Вікторія Януковича
Як виглядає дружина колишнього президента Вікторія Януковича

Дружина Віктора Януковича Людмила ніколи не захоплювалась політикою, а її освіта – інженер-будівник. За часів президентства свого чоловіка вона активно займалась громадською та благодійною діяльністю.

Дружина Ющенка

Як виглядає дружина колишнього президента Віктора Ющенка
Як виглядає дружина колишнього президента Віктора Ющенка

Дружина Віктора Ющенка народилась на території США, у родині українських емігрантів. Вона здобула освіту в американському інституті й мала успішну кар’єру в уряді.

Дружина Кучми

Як виглядає дружина колишнього президента Леоніда Кучми
Як виглядає дружина колишнього президента Леоніда Кучми

Дружина Леоніда Кучми Людмила до президентського терміну свого чоловіка працювала інженером, а після – почала займатись благодійною діяльністю.

Дружина Кравчука

Як виглядає дружина колишнього президента Леоніда Кравчука
Як виглядає дружина колишнього президента Леоніда Кравчука

Антоніна Кравчук – українська економістка, яка свого часу побудувала успішну академічну кар’єру та працювала доцентом економічного факультету в Київському університеті імені Тараса Шевченка.

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.